Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prožijte sv. Valentýna letos jinak - v zimních Mariánských Lázních

4. 02. 2022 | Česká republika
-Komerční sdělení-

Romantika ve dvou

plná wellness a odpočinku


Svatý Valentýn, svátek všech zamilovaných, je za dveřmi. Pokud stále váháte, jak byste mohli letos svého partnera či partnerku překvapit, vyražte do romantických Mariánských Lázní. Udělejte si na sebe čas a odpočiňte si spolu v hotelovém wellness, pochutnejte si na večeři při svíčkách a hoďte starosti za hlavu. Pokud se termín sv. Valentýna nehodí, jistě milovanou polovičku potěšíte dárkovým voucherem na romantický lázeňský pobyt.

Pro své zdraví můžete udělat například to, že během procházky města okusíte místníMariánské lázně věhlasné minerálních prameny, kterých se nachází přímo ve městě a jeho blízkém okolí přes 40. Během návštěvy města můžete vyzkoušet také léčivé účinky jiných přírodních léčivých zdrojů, a to během lázeňských procedur, kdy se můžete těšit mimo jiné na tzv. peloidy. Jedná se o bahna a rašeliny podávané po ohřátí ve formě zábalů a obkladů. Vyjímečné je také místní mimořádně čisté ovzduší, díky kterému bude město patřit do seznamu klimatických lázní.



Zimní aktivityMariánské Lázně


Mariánské Lázně jsou nejen známé lázně, které jsou od roku 2021 zapsány kvůli své historii a léčivým pramenům na Seznamu světového dědictví UNESCO, ale také jsou místem uprostřed přírody, nabízející klid a možnosti volnočasových aktivit. V zimních měsících můžete mimo procházky místními lesy a parky také využít aktivně upravované běžkařské trasy. Oblíbená je trasa z mariánskolázeňského golfového hřiště směrem na vesnici Rájov a zpět, která měří necelých 10 kilometrů. Je tak příjemným odpoledním zpestřením. Pokud běžeckému lyžování neholdujete, místní skiareál může být příjemnou zimní alternativou. Lyžaři ocení 1000 metrů dlouhou sjezdovku umístěnou téměř ve městě, která nabízí kabinkovou lanovku, a druhou sjezdovku o 400 metrech se dvěma vleky. Nejen mezi lázeňskými hosty je oblíbené večerní lyžování, které se koná několikrát v týdnu. Běžkařskou i lyžařskou výbavu si můžete bez problému půjčit v půjčovně u skiareálu Mariánky.

Boutique Hotel SwissHouseTipy na romantické pobyty


Volný čas se svým protějškem můžete také trávit lázeňskými a wellness procedurami, na masážích, relaxačních aroma koupelích a zábalech, v privátní sauně s lahví sektu a večeří při svíčkách. Řada mariánskolázeňských hotelů připravila atraktivní valentýnské a romantické lázeňské relaxační balíčky pro dva, včetně možnosti zakoupení těchto balíčků formou dárkových poukazů:

Například Boutique Hotel SwissHouse, který se může pyšnit perfektní hotelovou gastronomií, příjemným stylovým prostředím, venkovní i vnitřní saunou a především individuálním přístupem ke všem hostům. Hotel nabízí pobytový balíček Romantika pro dva plný specialit s cenou pobytu 9 000 Kč pro 2 osoby na 2 noci. Pobyt zahrnuje:

    • 2x ubytování ve dvoulůžkových pokojích s prvotřídními matracemi pro kvalitní spánek
    • 2x bohatá snídaně
    • 1x servírovaná večeře
    • 1x romantická večeře pro dva při svíčkách u krbu
    • 1x aroma nebo klasická masáž
    • 1x reflexní masáž plosek nohou nebo masáž hlavy
    • 1x suchá uhličitá koupel nebo parafínový zábal rukou
    • parkování u hotelu


hotel OlympiaDalším tipem je Romantický pobyt v hotelu Olympia. Hotel se nachází v centru města pár kroků od lázeňského parku a hostům tak nabízí skvělou výchozí pozici. Během romantického pobytu v ceně 7 220 Kč pro 2 osoby na 2 noci si můžete užívat tyto služby:

    • 2x ubytování ve dvoulůžkových pokojích
    • 2x bohatá snídaně
    • 2x večeře formou švédských stolů
    • 1x valentýnský zákusek s kávou v lobby
    • 1x aroma masáž
    • 1x koupel
    • volný vstup do hotelového bazénu a saun


Výběr ověřených hotelů v Mariánských Lázních a jejich akční nabídky najdete zde.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prožijte sv. Valentýna letos jinak - v zimních Mariánských Lázních:

Prožijte sv. Valentýna letos jinak - v zimních Mariánských Lázních
Prožijte sv. Valentýna letos jinak - v zimních Mariánských Lázních
Prožijte sv. Valentýna letos jinak - v zimních Mariánských Lázních
Prožijte sv. Valentýna letos jinak - v zimních Mariánských Lázních
Prožijte sv. Valentýna letos jinak - v zimních Mariánských Lázních
Prožijte sv. Valentýna letos jinak - v zimních Mariánských Lázních
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !