Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ras Al Khaimah – za luxusem, přírodou i prastarou kulturou

12. 09. 2022 | Asie
-Komerční sdělení-

Milujete exotiku? Rádi byste zažili luxusní dovolenou se špičkovým ubytováním a službami? Vykoupali se v azurově modrém moři a opálili na bělostných plážích? Navštivte s CK Blue Style Ras Al Khaimah, jeden ze Spojených arabských emirátů.

Emirát Ras Al Khaimah se nachází v severní části Spojených arabských emirátů. Je pro něj charakteristické příjemné podnebí a díky místním přírodním krásám, azurově modrému moři a nádherným plážím bývá často označován za nejhezčí a nejrozmanitější ze Spojených arabských emirátů.

Ras Al Khaimah – za luxusem, přírodou i prastarou kulturou














Na pobřeží najdete řadu luxusních hotelových komplexů, které nabízejí opravdu špičkové služby. Místní nekonečně dlouhé pláže nabízejí dokonalý odpočinek i zábavu v podobě vodních sportů. I milovníci golfu si zde přijdou na své díky skvěle vybaveným a pečlivě obstarávaným golfovým hřištím. Nezapomenutelným zážitkem se skvělou atmosférou může být pro některé také velbloudí závod.

Pokud jste fanoušci adrenalinu, během svého pobytu v emirátu Ras Al Khaimah budete mít jedinečnou šanci vyzkoušet nejdelší lanový skluz na světě, který začíná ve výšce 1680 m n. m. a je dlouhý 2,8 kilometru!

Ras Al Khaimah – za luxusem, přírodou i prastarou kulturou












Ani příznivci přírody a krásných scenérií nebudou ochuzeni. Kromě dechberoucích pláží a moře jsou zde k vidění palmové oázy mezi pouštními dunami tvořenými červeným pískem a zalesněné pohoří Al-Hadžar. Navštívit můžete také Al Marjan Island, což je umělý korálový ostrov.

Ras Al Khaimah – za luxusem, přírodou i prastarou kulturouPoloha emirátu Ras Al Khaimah je výhodná pro ty, kteří chtějí ze Spojených arabských emirátů poznat víc než jen hotel a okolní pláže. S cestovní kanceláří Blue Style se můžete vypravit na řadu zajímavých výletů v doprovodu česky mluvícího průvodce. Vypravit se můžete například do Dubaje, kde navštívíte tržiště a obchodní centrum Dubai Mall, na vlastní oči spatříte nejluxusnější hotel na světě Burj Al Arab (přezdívaný Plachetnice) a nejvyšší budovu světa, věž Burj Khalifu. Výlet si můžete udělat také do Abu Dhabi, hlavního města Spojených arabských emirátů. Zde navštívíte Velkou mešitu Sheikha Zayeda, uvidíte mnoho známých staveb a vše můžete zakončit třeba na trati formule 1.

Ras Al Khaimah – za luxusem, přírodou i prastarou kulturouNechybí ani možnost vypravit se do pouště, která skrývá plno dobrodružství a zajímavých zážitků. Projedete se po písečných dunách, navštívíte tradiční arabskou vesnici, kde se budete mít možnost projet na velbloudovi, nechat se pokreslit henou nebo ochutnat vodní dýmku. Součástí výletu je také barbecue večeře a představení břišní tanečnice. Zejména rodinami s dětmi je oblíbený výlet do vodního parku Yas Abu Dhabi, aquaparku Atlantis nebo zábavního parku Dubai Parks.

Navštivte s CK Blue Style Spojené arabské emiráty a vyberte si svůj hotel právě v Ras Al Khaimah. V záři hřejivých slunečních paprsků si zde užijete kouzelnou dovolenou, ať už ji zde strávíte s partnerem, dětmi či přáteli.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
V této lokalitě Spojených arabských emirátů jsem měla možnost strávit vánoce a silvestr r. 2015. jedním slovem nebo raději dvěma - úžasné, úžasné. Strávili jsme zde spolu s manželem 15 dní od 22.12. do 4.1. Let z Prahy trval cca 7 hodin, přeprava z letiště necelou hodinu. Naše dovolená byla tzv. lehací, ale přesto jsme si nenechali ujít návštěvu - jednodenní - Dubaje. Naším společným snem byla navštívit nejvyšší budovu světa "Kalifu", a tak se také stalo. Spolu s druhým manželským párem jsme ještě absolvovali výlet do hlavního města Abu Dhabí, pronajali jsme si soukromého taxíka, pána z Nepálu, který se nám celý den věnoval a ukázal vše možné i nemožné a za cenu, která se profesionálnímu výletu s cestovní kanceláři nepřiblížila ani desetinou. VŠEM MOHU JEN A JEN DOPORUČIT.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles