Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Regenerace po porodu, léčbě i gynekologickém zákroku

2. 09. 2021 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-

Dostat tělo do pořádku po porodu, gynekologické operaci nebo léčbě pomáhá kombinace kyseliny hyaluronové a propolisu v globulích Apivaginal. Novinka uleví i od nepříjemných pocitů v intimní oblasti, jako je suchost, pálení a svědění, případně bolest při pohlavním styku. Pro zklidnění a regeneraci okolí vnějších genitálií použijte Apivaginal gel.

Kyselina hyaluronová je známá svým vlivem na hydrataci, pružnost a celkovou regeneraci tkání. Propolis je nazýván také včelím antibiotikem, chrání před infekcemi, bakteriemi, plísněmi. Mimořádné účinky těchto přírodních látek spojuje receptura nových přípravků Apivaginal, vaginálních globulí a gelu.

ApiVaginalVaginální globule Apivaginal pomáhají dostat tělo do pořádku po porodu, gynekologické operaci, zákroku nebo léčbě (zánět, mykóza atd.). Podporují regeneraci tkání a urychlují hojení poševních poranění. Zajišťují zvlhčení vaginální sliznice, například v době kojení, přechodu. Ulevují od nepříjemných pocitů v intimní oblasti, jako je podráždění, pálení a svědění, případně bolest při pohlavním styku.

Globule Apivaginal produkuje po rozpuštění v pochvě lepkavý hydrogel, který vytváří na sliznici povlak chránící ji před podrážděním. Díky obsahu kyseliny hyaluronové má vrstva také zvlhčující účinek, kromě toho podporuje návrat vaginálního epitelu do fyziologického stavu.

ApiVaginal










Před návštěvou bazénu i při svědění


Efektivní je kombinovat vaginální tablety s gelem Apivaginal, který obnoví komfort v intimní oblasti. Receptura založená na síle látek přírodního původu, propolisu a kyseliny hyaluronové, je účinná pro zklidnění svědění, pálení, zarudnutí a otoků v okolí vnějších genitálií a k obnovení fyziologického stavu kůže. Propolis díky svým antiseptickým vlastnostem omezuje výskyt bakterií, plísní a kvasinek a zabraňuje tak šíření infekce a zánětu.

Gel Apivaginal vytváří při kontaktu se sliznicí intimních partií ochrannou vrstvu s hydratačními vlastnostmi, podporující proces regenerace tkání. Chrání sliznice a pomáhá obnovit přirozený proces fyziologického epitelu vaginální předsíně a stydkých pysků. Je vhodný i pro použití „pro jistotu“ před a po návštěvě plaveckého bazénu, veřejného koupaliště, fitcentra atd.

ApiVaginal

Více informací na www.apivaginal.cz
Výrobky Apivaginal jsou zdravotnické prostředky.
Můžete je zakoupit v lékárnách a na lékárenských e-shopech, např. na Benu.cz.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !