Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Seznámení na internetu

20. 08. 2009 | Vaše příběhy
Tak se koukám opět na internetu na stránkách lidé.cz a koukám na tváře mužů. Přemýšlím nad tím, že už žádnýho nechci a budu raději sama, ale proč se na ně nekouknout. Měla jsem celkem dobrou náladu a těm, co se mi líbili, tak jsem poslala jahůdku a neočekávala za to žádný vděk, ani nějaký ty písmenka.

Najednou jsem klikla na jednoho muže, který mě ihned zaujal. Nádherný oči a milý obličej. Hmm, tak ten je hezoučký. Cvak a má jahůdku. Najednou po dvou dnech se mi objevila zprávička. Klikla jsem a jůůů.

Je to on, co se mi tak líbil. Z počátku jsem se divila. Byl mladší, bez dětí a já už měla dvě a celkem odrostlý. Nedávala jsem tomu žádnou naději, ale tak proč by jsme si nemohli psát? Po pár dnech už k nám jel na první návštěvu. Byla jsem strašně nervozní a čekala jsem, že se otočí a už ho nikdy neuvidím. Dopadlo to úplně jinak.

Seznámení na internetuDali jsme si kafčo a nervozita pomalu upadávala. Odpoledne jsme šli na procházku a bylo mi moc krásně. Nebyl, jako ostatní muži. Neměl zájem jenom o sex, ale o mě celkově. Večer odjel a já nervozně očekávala, jestli se ještě ozve. Už byl skoro hodinu a půl pryč a zpráva žádná. No a zase nic.

Šla jsem se vykoupat a byla jsem zklamaná. Pomalu jsem si lehala do vany a najednou mi zazvonil telefon. Vylítla jsem z vany a tak začal náš životní příběh. Byla to nádherná zprávička. Teď jsem se odstěhovala k němu i s dětmi a jsem moc šťastná. Brzo se budeme brát a plánujeme miminko.

Takže milé dámy...štěstí si nás vždycky najde.

Mirabel - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Když sem měla hodně práce a na kluky neměla po rozchodu zrovna náladu, courala sem po netu, docorala na rande.cz, proohlížela si, ze srandy páru lidem odepsala... jeden jediný se ozval... oslavili jsme pět let od svatby a máme dvouletýho syna a jsme nadmíru spokojeni, jsme se hledali, až sme se našli :-D Přála bych to všem!!!
Obrázek uživatelky
profil
krásný příběh,ale jak komu štěstí přeje!!!!!
Obrázek uživatelky
profil
z mého skvelého milujícího prítele z internetu se po svatbe vyklubal úlne jiný clovek-manzel-klasicky-kdyz ptácka lapají,moooooc pekne mu zpívají....asi smúla,vesnická holka a mestský kluk nejde nikdy dohromadySmajlík
Obrázek uživatelky
profil
myslím, že v dnešní uspěchané době je to skoro jediný způsob hledání partnera. Určitě lepší než ho vyhledávat po barech. Taky jsem se seznámila přes net, nebylo to snadné, protože mnoho mužů nabízí pouze flirt a každá žena nechce být jen bokovka, ale chce mít někoho aby nebyla sama a třeba chce mít novou rodinu.Známe se už rok, všechno je v pořádku a doufám že to tak bude pořád.
Obrázek uživatelky
profil
Znám taky jeden pár, co se seznámil přes internet, dnes mají už dokonce 2 holčičky a chlapečka, a jsou spolu 7 let....ono nezáleží jak se seznámí dva lidi, kteří se spolu rozhodnou žít, ale kolik toho mají společného, zda jsou k sobě ohleduplní a tolerantní a pak jde asi snáz životem spolu jít...klidně i desítky let.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles