Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Seznámení na internetu

20. 08. 2009 | Vaše příběhy
Tak se koukám opět na internetu na stránkách lidé.cz a koukám na tváře mužů. Přemýšlím nad tím, že už žádnýho nechci a budu raději sama, ale proč se na ně nekouknout. Měla jsem celkem dobrou náladu a těm, co se mi líbili, tak jsem poslala jahůdku a neočekávala za to žádný vděk, ani nějaký ty písmenka.

Najednou jsem klikla na jednoho muže, který mě ihned zaujal. Nádherný oči a milý obličej. Hmm, tak ten je hezoučký. Cvak a má jahůdku. Najednou po dvou dnech se mi objevila zprávička. Klikla jsem a jůůů.

Je to on, co se mi tak líbil. Z počátku jsem se divila. Byl mladší, bez dětí a já už měla dvě a celkem odrostlý. Nedávala jsem tomu žádnou naději, ale tak proč by jsme si nemohli psát? Po pár dnech už k nám jel na první návštěvu. Byla jsem strašně nervozní a čekala jsem, že se otočí a už ho nikdy neuvidím. Dopadlo to úplně jinak.

Seznámení na internetuDali jsme si kafčo a nervozita pomalu upadávala. Odpoledne jsme šli na procházku a bylo mi moc krásně. Nebyl, jako ostatní muži. Neměl zájem jenom o sex, ale o mě celkově. Večer odjel a já nervozně očekávala, jestli se ještě ozve. Už byl skoro hodinu a půl pryč a zpráva žádná. No a zase nic.

Šla jsem se vykoupat a byla jsem zklamaná. Pomalu jsem si lehala do vany a najednou mi zazvonil telefon. Vylítla jsem z vany a tak začal náš životní příběh. Byla to nádherná zprávička. Teď jsem se odstěhovala k němu i s dětmi a jsem moc šťastná. Brzo se budeme brát a plánujeme miminko.

Takže milé dámy...štěstí si nás vždycky najde.

Mirabel - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1…   2   3   4   5  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Smajlíklásky není nikdy dost !
Obrázek uživatelky
profil
Je to náhoda,ale kde se má rozvedená ženská ve středním věku seznámit.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Láska kvete v každém věku. Přeji hodně štěstíčka. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
K seznámení na internetu -

kamarádka to zkusila. Dlouho si s ním psala. Působil jako inteligentní člověk se smyslem pro humor.
Na rande se dostavil pozdě, opilý jak prase a pozvracel jí boty.

Druhá kamarádka si podle fotky... psala s obyčejným třicátníkem. Na rande se dostavil pán nad padesát let, s přehazovačkou. To, že dal na profil cizí fotku nijak neřešil a ještě se cítil uražený.

Takže můžete sice na internetu potkat toho pravého a nebo taky ne.

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles