Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.11. 2025
Dnes má svátek Liběna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ano šéfe - 23.10. 2025

23. 10. 2025 | Televizní tipy
Na další místo pojdeme vlakem. Proč? Protože si šéf jede posvítit na nádražní restauraci v Bruntále. „Já mám k nádražním restauracím vřelý vztah. Můj tatínek byl hostinský na nádraží v Hostivaři… A myslím si, že otevřít si hospodu na nádraží v Bruntále bude asi výzva.“

Kdo se do ní pustil? Marta Virágová. „Je to malá hospůdka, kde vaříme lidově a jednoduše, českou klasiku. Měla jsem problém, hledala jsem kuchaře, navíc jsem v červených číslech, a jestli se to nezlepší, budu muset skončit.“ Jak rychle hospodu šéf najde? Jeho první slova budou: „Tady to vypadá slibně.“

Ano šéfe - 23.10. 2025Zdeněk si dá od každého jídla z nabídky porci. „Paní vedoucí je v kuchyni, to je vždy špatný signál.“ Mezitím v kuchyni padne: „Já se bojím jako sviňa.“ V kuchyni vzniká chaos. Jak tohle dopadne?„Tomu sýru se uvnitř strouhanky nelíbí, utíká na všechny strany…,“ podotkne nad talířem šéf.

Maso v polévce vypadá nevábně, gulášovka je bez chuti, vodová… „Nikdo nečeká v nádražce zázraky, když je ale i polévka blbá, je to znamení. Navíc porce jsou malé, ve výpečkách je hodně sádla. Čevabčiči suché jak troud, ale dejme tomu, brambory bez chuti. Kuchařsky je to zoufalé, nic se tu neděje, proč bys to měl jíst, tyhle věci?“

Jak proběhne rozhovor s Martou, provozovatelkou? „Je to dost špatný, řeknu vám konkrétně v čem.“ Po debatě o jídle má Zdeněk o provozovatelku a její tým, ale také hygienu, velkou starost.
Co se bude dít? „Vaše kuchyně nestojí za nic, budeme na tom muset zapracovat.“ Zdeněk má jasno. Marta taky. „Šéf řekl holej fakt.“ A vydá se ukázat šéfovi svůj sen. Aspoň si popovídají a poznají se.

Druhý den v Bruntále bude akční. Tým čeká zátěžový test, ale předtím se šéf musí vypořádat s Iris. „Co kecáš,“ vmete Iris do obličeje šéfovi, když jí oznamuje, že obědy navařené nejsou. Zdeněk začne s pomocí. Chystá omáčku na roládu. Ovšem ani kastrolu se nedočká. Takže si ho bude hledat sám. Podaří se a budou hosté nakonec spokojeni?

„My jsme se začali učit vařit v okamžiku, kdy je hospoda plná lidí. To je dobrý. A tobě Iris, dám jednu radu, Ne@@r mě.“ Kuchyně je jeden velký chaos. Nikdo evidentně nemá představu, co dělat. A proto se nedaří. Jak se k tomu Zdeněk postaví, aby se v kuchyni neplýtvalo penězi, nervy a časem?„Základem je příprava, vyfutrovat všechno.“ To je nejdůležitější Zdeňkovo sdělení.

K tomu Iris řekne, že odchází, a u stolu se pohádá se šéfkou. Iris se přizná, že už jedná o místě jinde. Může tedy být i Bruntále nádražka jako víno? Šéf tomu stále věří. Jak tohle dopadne? Postaví šéf tuhle restauraci na nohy? Začne se Martě dařit? A jak to dopadne s Iris?

Na další díl pořadu Ano, šéfe! se dívejte 23. 10. 2025 ve 21.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Hromada zlaťáků