Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 05.11. 2025
Dnes má svátek Miriam
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ano, šéfe, díl 10. Co se dělo při návratu šéfa na místo, které se snažil postavit na nohy?

5. 11. 2025 | Televizní tipy
„Dálnice hotová, zázraky se dějí. A ani zajížďka není velká,“ přibržďuje Šéf u Letovského statku po nějakém čase. Co si objedná? Rozhodně se mu menu líbí. „Dám si drštkovou polévku, dršťky s dipem, králíka načerno…“ vyjmenovává Šéf.

Pochvalu dostanou provozovatelé i za židle. „Jak to vypadá z venku, vypadá to i zevnitř, dobrý, no,“ hodnotí Šéf. Kuchař vysvětluje: „Ta hospoda je vidět. Když budou vědět, že tu dostanou dobré jídlo, sjedou.“

Ano, šéfe, díl 10. Co se dělo při návratu šéfa na místo, které se snažil postavit na nohy?Ochutnávka dopadne dobře. „Smažené dršťky jsou neobvyklé, ale super. Hezky nandané… Tady se něco muselo stát. A jehněčí kolínko se musí dobře dopéct. Fakt mi to chutná… Takového jídla u dálnice moc neseženeš. Zajíc načerno? To už dneska skoro nikdo neumí, a přitom dobrý. Super. Mňam, mňam, to je prďák…“ nešetří Šéf pochvalou.

„Kamaráde, to je hostina jak prase. Kdo to vaří, musím se podívat do kuchyně.“ V kuchyni se dozví, že se tým snaží. „Mám z tebe radost, kamaráde,“ ohodnotí výkon kuchyně Šéf. Tým nakonec dostane velkou pochvalu. „Je to neuvěřitelná změna proti tomu, co tady bylo první den. Takže na jednu hvězdu to není.“

Po zklamaných obličejích Šéf dodá: „Je to totiž na dvě. Mám z vás nefalšovanou radost.“ Jak na natáčení vzpomíná Ludvík? „Po oznámení, že jdeme do tohoto pořadu, nadšený nebyl nikdo. A ani dnes by do toho nešli, já ale klidně a hned.“

Co ho na natáčení překvapilo: „Asi nic, jak sleduju pořad v televizi, věděl jsem, do čeho jdu. Chápal jsem, že kamery budu mít za zády, ale nenapadlo mě, že porty budou zapnuté neustále, takže štáb věděl vše, co se děje. Toto bylo náročné. Celkově jsem ale rád, že tu Zdeněk byl, nakopnul mě k dalšímu fungování. Někam se posouváme, jsem rád, že to vnímám nejen já, ale i hosté.“ 

Jak se restauraci Letovský statek daří dnes? Ludvík Friebel shrnuje: „Válčíme, co to jde. Návštěvnost se mění, někdy je plno, jindy prázdno. Jsem rád za stručnější jídelák, taky bych potřeboval jednoho kuchaře navíc. Takového, který by pomohl Michalovi, který kuchyni opravdu táhne. To by nám prospělo.“

Doporučil by dalším provozovatelům účast v pořadu? „Rozhodně ano. Hodně nám to dalo. A jak sem nám daří, můžete ohodnotit i vy.“


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky