Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Libuše Švormová se na skok podívá do ZOO

28. 03. 2024 | Televizní tipy
Když babička Běla v podání Reginy Rázlové nemůže přidat ruku k dílu, pošle do boje svoji sestru Helu. V seriálu ZOO se tak na čas usadí Libuše Švormová a její humor a pohotové hlášky pobaví nejednoho diváka. S mladšími kolegy bude jedna ruka, ale ani nápady a školením nebude rázná Hela šetřit.

Na skok se otočí v hospodě, obleče zástěru a trefně zhodnotí situaci. V seriálu ZOO se na několik dílů objeví Libuše Švormová a naučí se točit pivo. „Jsem ráda, že v ZOO budu, i když jen na chvíli, protože jsem vždy dělala v seriálech televize Prima. Slunečná, Ohnivý kuře. Do ZOO jsem nastoupila na chvíli a na rozdíl od těch semetrik, které jsem dříve hrála, Hela byla velmi milá paní. 

Libuše Švormová se na skok podívá do ZOOA taky ještě ke všemu, ve svém věku, se tam stará o nápadníky, což je takové trošku komické, ale to tu postavu celkem zlidšťuje,“ prozrazuje Švormová, která se tak vrátila opět do ateliérů, kde to dobře zná. I když… „Přestože jsem na stejném místě točila Slunečnou, tohle bylo úplně jiné. Jiné prostředí, a hlavně, jak jsem říkala, ta postava je úplně jiná a s jinými kolegy. Na chvilku jsem se potkala s paní Burešovou, ale jinak jsem byla hlavně s panem Benonim.

Naučila jsem se zase jiné věci, třeba jak točit pivo. Byla to příjemná práce,“ popisuje seriálová Hela a dodává, že tvůrcům řekla, že natáčet bude ráda, ale jen chvíli. „Rovnou jsem řekla, že půjdu jen na skok, protože nemám tolik času jezdit na natáčení. 

Hraji divadlo a zkouším, tak nemůžu být na natáčení každý den. Myslím, že těch pár dílů, co tam jsem, lidi neurazí.“ To, jak se rázná Hela v podání šarmantní Libuše Švormové předvede, budou moci diváci zjistit už dnes večer v dalším pokračování seriálu ZOO.

Zdroj, foto: Prima

Vendula Flassig Vrablová
Chytrá Žena


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Libuše Švormová se na skok podívá do ZOO:

Libuše Švormová se na skok podívá do ZOO
Libuše Švormová se na skok podívá do ZOO
Libuše Švormová se na skok podívá do ZOO
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !