8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Policie v akci 51: Lynčování řidiče, zloději aut a mnohem víc

14. 12. 2020 | Televizní tipy
Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Příběhy z každodenní policejní praxe, ať už se jedná o drobné přestupky, větší konflikty či podezření z trestných činů, přináší divákům pořad Policie v akci. Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést, i jako návod na to, v jakých situacích se na muže zákona obrátit. Jiné příběhy vyvolávají úsměv. Jsou i takové, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvézt na služebnu.

Nejzajímavější případy tohoto týdne:


Lynčování řidiče

Na tísňovou linku policie volá rozčíleně znějící mladík s tím, že viděl řidiče, který kvůli své neohleduplnosti porazil starší ženu s kočárkem. Hlásí, že dítě není zraněné, protože v kočárku žádné nebylo, stařenka je prý v pořádku, jen se lekla. Prosí o příjezd policie, protože se řidič auta snaží utéct. Když policisté přijedou na místo, ukazuje se, že mladík – oznamovatel – vzal spravedlnost do svých rukou. Zadržuje řidiče a sprostě mu nadává. Řidič nic nedělá, vypadá to, že už se dávno vzdal. Oznamovatel předává řidiče policistům s tím, že doufá, že ho rovnou zavřou do vězení, protože ta stará paní málem umřela šokem. Ženu vlastně ani nepustí ke slovu, haleká, že v kočárku klidně mohlo být dítě, které teď mohlo být mrtvé.

Policie v akci 51: Lynčování řidiče, zloději aut a mnohem vícŽena se vzezřením bezdomovkyně říká, že má v kočárku papíry, které vezla do sběru, působí, že je mimo. Řidič se také hlásí o slovo, stěžuje si, že ho oznamovatel vytáhl z auta, zatímco šel pro mobil, aby zavolal ženě sanitku. To mu ale oznamovatel neumožnil, začal na něj hystericky křičet, že málem srazil ženu s dítětem, a choval se prý jako smyslů zbavený, udeřil ho do obličeje, nadával mu a obviňoval ho, že se pokusil utéct. Řidič vysvětluje policii, že za nic nemůže, dodržoval rychlost a žena do silnice zcela nečekaně skočila, přičemž jako první mu do cesty poslala kočárek. Navíc tak učinila zcela mimo přechod, který je v nedohlednu.

Žena říká, že není zraněná, jen se lekla. Při mluvení má problém stát na jednom místě, dost se motá. Policisté na základě dechové zkoušky zjišťují, že je v podnapilém stavu, nadýchá přes dvě promile alkoholu. Řidič je střízlivý a má všechny doklady v pořádku. Řidič dále říká, že vlastně oceňuje, že se muž stařenky zastal, a tak to, že ho udeřil, přejde. Říká také, že muže nebude žalovat ani na něho podávat trestní oznámení. Oznamovatel je v šoku, a nakonec se omlouvá s tím, že je trochu horká hlava, že to myslel dobře, protože mu je starých lidí líto. Policisté tedy nemusí tento spor řešit, opilou ženu ale převezou na záchytku, protože není schopna chůze.

Zloději aut

Delta 106 dostane z dispečinku hlášení, že mladíci vykrádají auta. Okamžitě vyrazí na místo. Oznamovatel upřesňuje, že mladíci dojeli na místo autem, došel jim benzín a oni se snažili vloupat do dalších stojících aut. To se jim nepovedlo a dali se na útěk.

Podle nahlášené SPZ vozu, kterým pachatelé přijeli, je i toto auto kradené. Hlídka se vydává mladíky hledat. Naleznou je nedaleko. Jeden mladík při identifikaci vytáhne zbraň. Hlídce se ho podaří zpacifikovat. Druhý pachatel utekl, ale v autě nechal své doklady. Policisté ho tak najdou schovaného ve sklepě v místě bydliště. Pachatel holt udělal několik chyb najednou.

Sledujte nové příběhy Policie v akci od 14.12.2020 na Primě, každý všední den v 16.25. Jaké případy budou strážci zákona řešit tentokrát? S jakým úspěchem a jak zapeklité situace nakonec dopadnou?


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !