8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Policie v akci 7: Lupič na útěku, nevídaný podivín, potlučená rodina, pátrání po pachateli – spolu s obětí a mnohem víc

21. 02. 2022 | Televizní tipy
Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Příběhy z každodenní policejní praxe, ať už se jedná o drobné přestupky, ale i větší konflikty nebo podezření z trestných činů, přináší divákům pořad Policie v akci. Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést, i jako návod na to, v jakých situacích se na muže zákona obrátit. Jiné příběhy vyvolávají úsměv. Jsou však i takové, kdy není jiná možnost než pachatele zatknout a odvézt na služebnu. Také v tomto týdnu se Policie v akci bude muset postavit k mnoha případům. Jak si poradí s přestupky i trestnými činy? Zde malá ochutnávka:

Nejlepší případy tohoto týdne:


Potlučená rodina

Policisté z Delty 105 dostanou informaci, že se jim ozvala rodina, která se obává, že má v domě zloděje. Oznamovatelka paní Černíková byla vystrašená. Hlídka se tedy okamžitě vydává na udané místo. Dlouho se totiž hlídce nestalo, že by zasahovala u případu, kdy zloděj krade v místě, kde jsou lidé – tedy v jejich domově. Popis pachatele chybí. Policisté se vydávají na místo. Obcházejí dům, zjistí, že jsou otevřené dveře.

Policie v akci 7: Lupič na útěku, nevídaný podivín, potlučená rodina, pátrání po pachateli – spolu s obětí a mnohem vícVzhledem k tomu, že je možnost, že by pachatel mohl být ozbrojený, vstupuje hlídka na místo činu vždy pod zbraní. Hlídka vidí v domě poraněné osoby a utíkajícího pachatele, v té době ještě nevědí, zda jde o muže či ženu. Na zahradě osobu dostihnou a použijí chmaty a chvaty ke zneškodnění pachatele. Druhý člen hlídky mezitím kontroluje zranění dalších osob. Rychlá záchranná služba je na cestě. Spoutaný muž tvrdí, že se byl na tomto místě jen projít.

Což mu nikdo nevěří. Po příjezdu záchranky si tato převezme paní s řeznými poraněními. Syn poraněné paní vysvětluje, jak se vše seběhlo, sám má poranění, ta nejsou ale vyhodnocena jako rozsáhlá či život ohrožující. Syn se pustí do vysvětlování, že když ráno vstával, slyšel nahoře šramot. Pak jeho maminka začala křičet, uslyšel ránu a následně jen viděl, jak se jeho maminka kutálí ze schodů. Pak už viděl jen pachatele sbíhat ze schodů, a když ho chtěl chytit, pachatel pořezal i jeho.

Policisté doporučují nevstupovat s pachatelem do konfrontace, pokud to není nezbytně nutné. Ideální je se schovat a volat linku 158. Po zjištění, co se na místě událo, prohlédne policistka batoh, který měl na zádech pachatel. Ten tvrdí, že má své věci z práce v zavazadle, má tam ale přenosné počítače. Jeden z nich patří rodině. Navíc jsou tam rodinné šperky, nůž a další věci. Starší paní skončí v nemocnici, čistě pro jistotu. Policistka se ptá, jestli zbytek rodiny nepotřebuje pomoc. Nakonec je nalezen i nůž pachatele a ten je i spolu s předmětem doličným odvezen na policejní služebnu a skončí ve vazbě.

Policisté doporučují byt či dům vždy zabezpečit proti krádeži.

Na televizních obrazovkách se 21. 2. 2022 v 16.50 objeví další premiérové díly Policie v akci. Sledujte příběhy plné policejních zásahů i napětí. Každý všední den. Na Primě.



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !