Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Střelec - roční horoskop na rok 2014

20. 09. 2014 | Horoskopy

Střelec (22.11. - 20.12.)


Přestaňte přešlapovat na místě, čas plnění vašich přání nastal. Poslouchejte svoje srdce, nechte se vést intuicí a dojdete do cíle.



Střelec - horoskop na rok 2014


Práce

Uplynulý rok pro vás nebyl úplně nejlepší, ale vše jste zvládli a konečně vás čekají příjemné změny, povýšení, finance…Nový rok je příslibem nového začátku, ze kterého můžete mít velký finanční prospěch. Půjde o nové zaměstnání, možnost pracovat na nějakém novém projektu nebo o jakoukoliv příležitost, která bude mít na svém konci finanční výnos. Buďte si vědomi svých kvalit i cílů a rozhodně z nich neslevujte. Jednejte více přímočaře a bez okolků, nový rok je ideální doba pro dlouhodobé plánování.


Peníze

Rok 2014 je pro vás celkem slibný, přinese vám zajímavé příležitosti a změny, které budou nečekané, ale pozitivní. Kreativita a nápady vám přinesou šanci vydělat si více peněz. Máte instinktivní smysl pro vhodné příležitosti udělat dobrý obchod, nebojte se investovat, máte předpoklad, že na tom v dalších letech dobře vyděláte. Střelci by se neměli spoléhat na štěstí, když se rozhodnou zbohatnout tím způsobem, že začnou hrát hazardní hry v kasinu, snadno můžou hazardu propadnout a zbankrotovat.


Zdraví

V roce 2014 z vás přímo prší svěžest a vitalita, ale přestože vaše vládnoucí planeta Jupiter hlásá bezmeznou energii, neznamená to přestat se věnovat preventivním opatřením. Zaměřte se na plíce a průdušky, právě přes ně přijímáte ze vzduchu velké množství životodárné síly. Otužujte se a choďte hodně do přírody. Tento rok je vhodná doba pro zbavování se zlozvyků, ideální je podstoupit plánovaný lékařský zákrok, který se nedoporučuje dále oddalovat. Koncem roku může hrozit zranění, buďte při sportu ostražití a neriskujte!


Láska

Ukažte všem, že cesta lásky není jen prázdný pojem. Řiďte se svým srdcem a intuicí, určitě nepochybíte, planety jsou na vaší straně. U žen Střelkyň může být otázka lásky složitější, bude je zřejmě čekat rozhodování, zda v nefunkčním vztahu setrvat nebo odejít. V měsíci srpnu či září zaznamenáte návrat někoho, kdo se vám před lety vytratil ze života. Nezadaní mají velkou šanci nalézt pravého partnera, pravděpodobně vás čeká seznámení za velmi neobvyklých okolností, přičemž zažijete příjemný šok, jak náhle ze dne na den nastane vzplanutí.

Znáte dobře svého partnera? Vyzkoušejte náš Partnerský horoskop


Domov a rodina

Vztahy s dětmi, rodiči a příbuznými jsou v tomto roce trochu komplikované. Složitá planeta Neptun sice nepřináší mezi jednotlivé členy rodiny ostré konflikty, ale spoustu věcí zamlžuje a znejasňuje. Kritický je v tomto směru zejména měsíc červen. Určitý chaos může přinést případná péče o staršího příbuzného, což s vašimi dětmi a rušným chodem domácnosti nebude úplně jednoduché. Negativem může být i skutečnost, že vlivem přehnaných nároků dětí budete obtížně vycházet s penězi na rodinný rozpočet.


Milí Střelci, planety vám radí …

… neříkejte vždy a všude, co si doopravdy myslíte. Lidé vaši upřímnost skutečně neocení. Uvědomte si jednou provždy, že více taktu a diplomacie by vám jen prospělo. Nezapomínejte tak často na to, co jste komu slíbili.

Velký roční horoskop 2014 připravila Jarmila Mandžuková.


Střelec - horoskop na rok 2014Horoskopy pro tento týden:

Váhy (23.9.-22.10.) 
Beran ( 21.3.- 20.4.)
Býk (21.4.-20.5.) 
Blíženci (21.5.-22.6.) 
Rak (23.6.-22.7.) 
Lev (23.7.-22.8.) 
Panna (23.8.-22.9.) 
Štír (23.10.-21.11) 
Střelec (22.11.-20.12.) 
Kozoroh (21.12.-20.1.) 
Vodnář (21.1.-19.2.) 
Ryby (20.2.-20.3.) 


Roční horoskop na rok 2014:

Horoskop na rok 2014 - Beran

Horoskop na rok 2014 - Býk

Horoskop na rok 2014 - Blíženci

Horoskop na rok 2014 - Rak

Horoskop na rok 2014 - Lev

Horoskop na rok 2014 - Panna

Horoskop na rok 2014 - Váhy

Horoskop na rok 2014 - Štír

Horoskop na rok 2014 - Střelec

Horoskop na rok 2014 - Kozoroh

Horoskop na rok 2014 - Vodnář

Horoskop na rok 2014 - Ryby



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Tak to se mám na co těšitSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles