Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Svěřte své rty do péče novým bylinným balzámům od HERBADENTU

27. 01. 2022 | Péče o tělo

HERBADENT




Pokožka rtů patří k nejtenčí kůži na těle a bez kvalitní péče je brzy suchá a popraskaná. Alespoň jednou denně je proto důležité použít pečující přípravek. Třeba pak novinku v podobě balzámů na rty od značky HERBADENT. Ty nabízí rtům hojivou sílu 7 léčivých bylin, přírodní oleje a bambucké máslo pro příjemný pocit vyživených a vláčných rtů.

S popraskanými či suchými rty se potýkáme především v zimě, kdy jsou namáhané studeným vzduchem a také nošením respirátorů. Aby se nepříjemnému pocitu pnutí a přesušení předešlo, měli bychom rtům věnovat pozornost každý den po celý rok.

lipstickNeustále po ruce můžete mít Balzám na rty z bylin. Ten na rtech vytváří ochranný film a zároveň je vyživuje pomocí přírodních účinných látek. Mezi nimi nechybí bambucké máslo, pečující oleje pro zvláčnění rtů a také síla bylin v podobě hojivého extraktu z řepíku, heřmánku, šalvěje, nátržníku a éterických olejů z hřebíčku, fenyklu a máty.

Balzám na rty HERBADENT Forte přináší výživu a výbornou regeneraci obzvlášť suchým rtům náchylným ke koutkům. Úlevu jim navíc přinese i při pnutí během výskytu oparu. Extra silný balzám pokožce dopřává kromě léty osvědčeného bylinného extraktu také blahodárné účinky panthenolu a vitamínů A a E.

Nezapomínejte na citlivou pokožku rtů a dbejte na prevenci. S novými bylinnými balzámy od HERBADENT jim dodáte vše, co si zdravé a krásné rty zasluhují.

Dostupné na eshopu Herbadent
Herbadent Lipstick
-Komerční sdělení-



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !