Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Užijte si zimu, dokud to jde! Vyrazte za lyžovačkou i třemi unikáty Dolní Moravy

24. 02. 2023 | Česká republika
-Komerční sdělení-
Dolní Morava












Během příštích týdnů se rozloučíme se zimní sezónou. Zatím je však lyžařská sezóna v plném proudu a pro všechny nelyžaře je – alespoň na Dolní Moravě – spousta příležitostí, jak si vychutnat dechberoucí zimu na horách.

Na nadšené lyžaře čeká v severním výběžku Pardubického kraje téměř 10 kilometrů sjezdovek se stoprocentní jistotou zasněžení. Ti nejmenší lyžují zadarmo. A příležitost pořádně se projet dostane na zdejších kopcích každý, od nováčků, přes nejisté lyžaře a fanoušky pohodového sjezdu, až po zkušené milovníky adrenalinu.

I ti, kteří neholdují lyžím či snowboardu, mají na Dolní Moravě o zábavu postaráno. Nejdelší visutý most na světě Sky Bridge 721 zažívá svou úplně první zimní sezónu. Opravdový unikát si tak užijete v ledových krajkách. V podobném hávu objevíte i oblíbenou Stezku v oblacích, která je krásná za každého počasí. A pokud máte rádi rychlou jízdu, osedlejte si Mamutí horskou dráhu a vyrazte po 3 kilometry dlouhé trase zpět do údolí.

Dolní Morava











Užijte si opravdové horské zážitky. Vychutnejte si poslední záchvěvy zimy v útulných horských chatách nebo třeba ve vířivce ve wellness hotelu Vista. Ohřejte si zimou zčervenalé tváře dobrým jídlem a pitím a rozlučte se se zimou tak, jak si zaslouží.

Veškeré informace o pobytech, animacích či wellness a nabídku e-shopu najdete na webu Dolní Moravy www.dolnimorava.cz

Dolní Morava





















Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !