Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Věnujte svému tělu správnou péči – jednoduše

9. 03. 2021 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-

Představujeme řadu Wellness by Oriflame. Produkty, které vám pomohou udržovat správné množství vitamínů, minerálů i dalších prospěšných látek, a to i v dnešní hektické době. Mnoho vitamínů, minerálů a dalších důležitých látek najdeme v běžné stravě, ale někdy je důležité je zařadit do svého jídelníčku i ve formě doplňků stravy. Například většina z nás nepřijímá dostatečně množství bílkovin.

Řada vitamínů, minerálů i vyvážených jídel Wellness by Oriflame je inspirovaná švédskou přírodou a vyvinutá ve spolupráci se špičkovými vědci. Velmi jednoduché použití a přírodní složení z ní dělají ideálního společníka moderní ženy i muže.

Vytvořte si vlastní rituál zdravého životního stylu


Wellness Pack pro ženy i pro mužeNejzásadnější je denní přísun důležitých živin. Wellness Pack pro ženy i Wellness Pack pro muže obsahuje vše potřebné připravené ve 21 kompaktních balíčcích, které si s sebou můžete jednoduše vzít na cesty nebo jen tak do kabelky. V každém balíčku najdete kombinaci 12 vitaminů a 10 minerálních látek, omega-3 mastné kyseliny z vysoce kvalitního rybího tuku, výtažek z borůvek a mikrořasy, a to ve čtyřech malých pilulkách. Jedno balení vám vydrží tři týdny.

Kromě těchto základních vitamínů a minerálních látek, obsahují jednotlivá balení také větší množství složek, které jsou důležité pro správné fungování ženského i mužského organismu. Ženy potřebují více kyseliny listové, železa a vápníku, mužský organismus naopak ocení větší množství hořčíku, selenu a zinku.

„Omega-3 mastné kyseliny přímo souvisí s prevencí a léčbou kardiovaskulárních onemocnění a snižují riziko infarktu. Mají také protizánětlivé účinky, pozitivně ovlivňují zrak, kosti a klouby, pomáhají při nespavosti a u diabetiků zlepšují metabolismus inzulinu a glukózy v těle,“ vyjmenovává část blahodárných účinků omega-3 mastných kyselin interní lékařka MUDr. Timea Kovácsová.

Wellness by OriflameAstaxanthin je výtažek z borůvek a mikrořasy a patří k nejsilnějším antioxidantům na světě. Jednou z jeho základních vlastností je podpora aktivity a rychlého množení širokého spektra imunitních buněk a imunoglobulinu. Podle některých studií právě tato látka podporuje imunitní funkce, které zvyšují odolnost proti rakovině. Navíc je silným antioxidantem, který zpomaluje procesy stárnutí pleti.

Doporučená cena: 819 Kč
K zakoupení na e-shopu www.oriflame.cz



Uspěchaný životní styl není důvodem ke kompromisům


Pokud ráno nemáte času nazbyt, a přesto byste uvítali plnohodnotnou snídani, udělejte si na cestu, nebo po příchodu do práce nápoj Natural Balance, který vám dodá vysoce kvalitní protein z hrášku a syrovátky, a vlákninu z jablek, cukrové řepy a šípků.  Vybrat si můžete ze tří klasických příchutí: jahodové, čokoládové nebo vanilkové. Ideálně ho pak doplnit oblíbeným ovocem nebo jogurtem, případně ho s ovocem jednoduše rozmixovat a vypít jako smoothie. V každém balíčku najdete 21 porcí.

Doporučená cena: 919 Kč
K zakoupení na e-shopu www.oriflame.cz
nápoj Natural Balance
















polévka Natural Balace

Je to frmol a zdá se, že oběd zase nestihnete? Zkuste jednu z polévek Natural Balance, které jsou připravené během chvilky a lze je doplnit například žitným chlebem. Chřestová i rajčatová polévka s bazalkou má nízký obsah tuků a vysoký obsah proteinů pocházející ze tří rostlinných zdrojů – hrášku, sóji a brambor. Jedno balení obsahuje 21 porcí polévky.


Doporučená cena: 919 Kč
K zakoupení na e-shopu www.oriflame.cz




Oriflame







A protože je vždy lepší být připraven i na nečekané situace, určitě si nezapomeňte do kabelky, tašky nebo šuplíku v práci dát jednu z tyčinek Natural Balance. Jsou skvělou a vyváženou svačinkou nebo když na vás přijde hlad či neodolatelná chuť na sladké – kdykoliv a kdekoliv. V jednom balení najdete 7 tyčinek.

Novinkou je čokoládová tyčinka Natural Balance, která obsahuje 100 % přírodních surovin, mezi nimi i 10,7 g kvalitního proteinu, 5,8 g vlákniny, spoustu kousků čokolády a kakaových bobů – a i přesto má jen 120 kalorií, a díky nízkému glykemickému indexu zasytí na opravdu dlouho.


Doporučená cena: 449 Kč
K zakoupení na e-shopu www.oriflame.cz
Oriflame tyčinky



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
3Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
2Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
druhý Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
první zajíček je doma
Obrázek uživatelky
profil
Už dvaSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles