Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Věnujte svému tělu správnou péči – jednoduše

9. 03. 2021 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-

Představujeme řadu Wellness by Oriflame. Produkty, které vám pomohou udržovat správné množství vitamínů, minerálů i dalších prospěšných látek, a to i v dnešní hektické době. Mnoho vitamínů, minerálů a dalších důležitých látek najdeme v běžné stravě, ale někdy je důležité je zařadit do svého jídelníčku i ve formě doplňků stravy. Například většina z nás nepřijímá dostatečně množství bílkovin.

Řada vitamínů, minerálů i vyvážených jídel Wellness by Oriflame je inspirovaná švédskou přírodou a vyvinutá ve spolupráci se špičkovými vědci. Velmi jednoduché použití a přírodní složení z ní dělají ideálního společníka moderní ženy i muže.

Vytvořte si vlastní rituál zdravého životního stylu


Wellness Pack pro ženy i pro mužeNejzásadnější je denní přísun důležitých živin. Wellness Pack pro ženy i Wellness Pack pro muže obsahuje vše potřebné připravené ve 21 kompaktních balíčcích, které si s sebou můžete jednoduše vzít na cesty nebo jen tak do kabelky. V každém balíčku najdete kombinaci 12 vitaminů a 10 minerálních látek, omega-3 mastné kyseliny z vysoce kvalitního rybího tuku, výtažek z borůvek a mikrořasy, a to ve čtyřech malých pilulkách. Jedno balení vám vydrží tři týdny.

Kromě těchto základních vitamínů a minerálních látek, obsahují jednotlivá balení také větší množství složek, které jsou důležité pro správné fungování ženského i mužského organismu. Ženy potřebují více kyseliny listové, železa a vápníku, mužský organismus naopak ocení větší množství hořčíku, selenu a zinku.

„Omega-3 mastné kyseliny přímo souvisí s prevencí a léčbou kardiovaskulárních onemocnění a snižují riziko infarktu. Mají také protizánětlivé účinky, pozitivně ovlivňují zrak, kosti a klouby, pomáhají při nespavosti a u diabetiků zlepšují metabolismus inzulinu a glukózy v těle,“ vyjmenovává část blahodárných účinků omega-3 mastných kyselin interní lékařka MUDr. Timea Kovácsová.

Wellness by OriflameAstaxanthin je výtažek z borůvek a mikrořasy a patří k nejsilnějším antioxidantům na světě. Jednou z jeho základních vlastností je podpora aktivity a rychlého množení širokého spektra imunitních buněk a imunoglobulinu. Podle některých studií právě tato látka podporuje imunitní funkce, které zvyšují odolnost proti rakovině. Navíc je silným antioxidantem, který zpomaluje procesy stárnutí pleti.

Doporučená cena: 819 Kč
K zakoupení na e-shopu www.oriflame.cz



Uspěchaný životní styl není důvodem ke kompromisům


Pokud ráno nemáte času nazbyt, a přesto byste uvítali plnohodnotnou snídani, udělejte si na cestu, nebo po příchodu do práce nápoj Natural Balance, který vám dodá vysoce kvalitní protein z hrášku a syrovátky, a vlákninu z jablek, cukrové řepy a šípků.  Vybrat si můžete ze tří klasických příchutí: jahodové, čokoládové nebo vanilkové. Ideálně ho pak doplnit oblíbeným ovocem nebo jogurtem, případně ho s ovocem jednoduše rozmixovat a vypít jako smoothie. V každém balíčku najdete 21 porcí.

Doporučená cena: 919 Kč
K zakoupení na e-shopu www.oriflame.cz
nápoj Natural Balance
















polévka Natural Balace

Je to frmol a zdá se, že oběd zase nestihnete? Zkuste jednu z polévek Natural Balance, které jsou připravené během chvilky a lze je doplnit například žitným chlebem. Chřestová i rajčatová polévka s bazalkou má nízký obsah tuků a vysoký obsah proteinů pocházející ze tří rostlinných zdrojů – hrášku, sóji a brambor. Jedno balení obsahuje 21 porcí polévky.


Doporučená cena: 919 Kč
K zakoupení na e-shopu www.oriflame.cz




Oriflame







A protože je vždy lepší být připraven i na nečekané situace, určitě si nezapomeňte do kabelky, tašky nebo šuplíku v práci dát jednu z tyčinek Natural Balance. Jsou skvělou a vyváženou svačinkou nebo když na vás přijde hlad či neodolatelná chuť na sladké – kdykoliv a kdekoliv. V jednom balení najdete 7 tyčinek.

Novinkou je čokoládová tyčinka Natural Balance, která obsahuje 100 % přírodních surovin, mezi nimi i 10,7 g kvalitního proteinu, 5,8 g vlákniny, spoustu kousků čokolády a kakaových bobů – a i přesto má jen 120 kalorií, a díky nízkému glykemickému indexu zasytí na opravdu dlouho.


Doporučená cena: 449 Kč
K zakoupení na e-shopu www.oriflame.cz
Oriflame tyčinky



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
3 zajíci a jedna pomlázka Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Zaokrouhleno na 4Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
01. 04. 2021 16:14 Sebrán "Zajíc" za 20 bodů
01. 04. 2021 16:09 Sebrán "Zajíc" za 20 bodů
01. 04. 2021 16:05 Sebrán "Zajíc" za 20 bodů
01. 04. 2021 16:00 Sebrán "Zajíc" za 20 bodů
Obrázek uživatelky
profil
3
Obrázek uživatelky
profil
druhý Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles