Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 28.05. 2024
Dnes má svátek Vilém
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Veterinární preventivní prohlídky zdarma na vybraných klinikách

15. 10. 2009 | Zvířátka

Od 1. října do 31. prosince 2009 se můžete se svým psem nebo kočkou zúčastnit veterinární preventivní prohlídky zdarma na vybraných klinikách po celé ČR. Prohlídky probíhají v rámci programu Čas správné péče. Jeho cílem je zvyšovat povědomí o důležitosti preventivní péče u zvířat.


Seznam veterinářů zapojených do programu najdete na Správná Péče.cz  nebo na telefonním čísle 257 213 139. Stačí zavolat na vybranou kliniku a objednat se na prohlídku zdarma.

Veterinární preventivní prohlídky zdarma jsou určeny všem psům a kočkám, jejichž majitelé se chtějí zdrava-kocka-a-pespřesvědčit, zda jsou jejich mazlíčci opravdu zdraví. Kromě celkové prohlídky bude kladen důraz především na stav dutiny ústní a zubů u psů a onemocnění močových cest u koček.

Průzkumy ukazují, že více než 85 % psů starších jednoho roku má problémy v ústní dutině, které znamenají nejen nepříjemný zápach, ale mohou zapříčinit i onemocnění vnitřních orgánů, zejména ledvin, jater a srdce. Veterinář zkontroluje stav dutiny ústní vašeho mazlíčka a doporučí vhodný postup, jak o zuby doma pečovat.

Onemocnění močových cest je jedním z nejčastějších onemocnění koček. Především u kastrovaných koček, které jsou na tato onemocnění náchylnější, by každý měl dbát na pravidelné kontroly a správnou výživu. Prodiskutujte výhody kastrace i specifika péče o kastrovanou kočku se svým veterinářem.

Čím dříve se na případné onemocnění přijde, tím je následná léčba snazší a levnější. Prevence se zkrátka vyplatí nejen u lidí, ale i u zvířat.


Zdroj: Správná péče.cz


Simbelmine
ChytráŽena.cz

 



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
to je moc a moc dobře,že se zavčasu zabrání nemocem u našich zvířátek!!!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles