8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Větrný mlýn - Klobouky u Brna

16. 04. 2016 | Česká republika

Jak strávit jarní víkend?

Jistě se mnou budete souhlasit, když řeknu, že probouzející se jarní krajina je ten nejkrásnější pohled. Po zimě jsou všichni natěšení na provoněnou přírodu a hřející sluníčko. Ani hmyz, který kolem proletí a zabzučí, nás neotravuje, tak jako tomu bývá třeba v horkém létě a my se jen pousmějeme při pohledu na čmeláka či včelku. Jakmile přijde krásné počasí, lidé jsou opět plní energie a chtějí něco podnikat. Já Vám chci doporučit výlet do Klobouk u Brna. V malebné krajině se tam nachází dřevěný skvost a tím je větrný mlýn.

Mlýn je pro veřejnost otevřen a to od 1. května. Tento lásky čas zde můžete příjemně oslavit, v okolí naleznete spoustu rozkvetlých stromů a tak se naskytne dokonalá příležitost splnit i tradici polibku pod kvetoucí korunou stromu, to abyste, milé dámy, neseschly a byly stále mladé, přitažlivé a krásné.

Mlýn je otevřen v sobotu od 14:00 – 17:00 a v neděli 10:00-12:00 a 14:00-17:00.

Vstupné je 30 Kč a děti to mají za polovinu.

Větrný mlýn Klobouky u BrnaK větrnému mlýnu se můžete vydat pěšky, na kole, Klobouky u Brna lemují dvě cyklostezky a to Velkopavlovická a Moravská vinná. K Mlýnu dojedete klidně i vozem. Dokonce pokud máte malé děťátko v kočárku, dostanete se k větrnému mlýnu bez přílišných obtíží i s kočárkem. Mlýn je snadno k nalezení, tyčí se na horizontu kopce a tak je z dálky vidět, navíc ve městě je přehledně a viditelně označena trasa k této skvostné stavbě.

Navštívením větrného mlýna Váš výlet v Kloboukách u Brna nemusí skončit, ve městě naleznete i další místa, která stojí za shlédnutí a to jsou: zámek, ve kterém je pro veřejnost otevřené Městské muzeum, evangelicky kostel, katolický kostel sv. Vavřince nebo Kaple sv. Barbory. Určitě si zde každý nalezne to svoje, někoho třeba uspokojí jen toulky krásnou krajinou. Věřím, že pokud zařadíte do svých výletů i procházku k Větrnému mlýnu v Kloboukách u Brna, budete nadšeni stejně jako já.


Pettus - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Větrný mlýn - Klobouky u Brna:

Větrný mlýn - Klobouky u Brna
Větrný mlýn - Klobouky u Brna
Větrný mlýn - Klobouky u Brna
Větrný mlýn - Klobouky u Brna
Větrný mlýn - Klobouky u Brna
Větrný mlýn - Klobouky u Brna
Větrný mlýn - Klobouky u Brna
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
pěkné Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
také jsme tam byli, ale už je to nějaký pátekSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Super typ na výlet, nemáme to tak daleko, ta určitě jeden den věnujeme výletu na mlýn.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
pěkné počteníčkoSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles