Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Všestranný pomocník do vaší lékárničky

31. 05. 2021 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-

Blíží se dlouhé letní prázdniny a s nimi i období, kdy vám nebo vašim dětem hrozí větší riziko různých drobných poranění, popálenin, odřenin a dalších nepříjemných věcí. A vy se pro jistotu probíráte domácí lékárničkou přeplněnou léky s prošlou dobou expirace, pročítáte příbalové letáky a říkáte si, že byste uvítali přípravky, které mají vícero využití.

Stejný problém řešíte, když se chystáte na dovolenou a potřebujete s sebou vzít lékárničku. Tam navíc máte limitovaný prostor a to ať už v zavazadle nebo v dopravním prostředku. Multifunkční přípravky by vám ušetřily nejen místo, ale i dost peněz, které byste mohli využít na něco jiného než na léky.

Dnes si jednoho takového všestranného ošetřujícího a ochranného pomocníka představíme. Jmenuje se HA gel, vyrábí ho česká farmaceutická společnost RosenPharma a má opravdu široké využití.

Všestranný pomocník do vaší lékárničkyO co se jedná


HA gel je kosmetický produkt obsahující kyselinu hyaluronovou, která  podporuje tvorbu kolagenu, a prostřednictvím vytvoření optimálního prostředí pro vlhké hojení ran výrazně urychluje hojení poškozené tkáně a minimalizuje tak počet nevzhledných jizev. Kyselina hyaluronová je také velmi oblíbená v oblasti péče o pleť, zejména co se týče redukce vrásek.

Multifunkčnost a využití


HA gel můžete využít u proleženin a prasklin, k hojení ran, u odřenin a opruzenin, k léčbě bércových vředů, u lehčích popálenin včetně těch od slunce, u poševní suchosti při menopauze, při léčbě hemeroidů, při poranění u porodu nebo k léčbě v dutině ústní u aftů, extrakce zubů či u otlaků po protézách. HA gel je možné použít i k lubrikaci při cévkováních nebo při endoskopických vyšetřeních.

Výhody HA geluHA gel


HA gel příjemně chladí, nemastí a rovněž se rychle vstřebává. Na rozdíl od jiných přípravků v něm nenajdete žádné škodlivé konzervanty ani přídatné látky, pouze vysokou koncentraci kyseliny hyaluronové. Malé praktické balení o 16 ml je sterilizováno a díky hliníkové tubě je zamezeno zpětnému nasátí vzduchu a tím i oxidaci. HA gel navíc obsahuje praktický aplikátor, který je možné využít zejména při potížích rektálního rázu.

Aplikace


HA gel nanášejte dle potřeby na postižené místo několikrát denně. Kontraindikace ani vedlejší účinky nejsou známy a gel se doporučuje uchovávat při pokojové teplotě mimo dosah dětí.
Informace o produktu najdete na stránkách výrobce www.rosenpharma.cz.

HA gel vyrábí česká farmaceutická společnost RosenPharma. Koupit jej lze ve vybraných lékárnách, nebo objednat přímo v e-shopu společnosti www.rpshop.cz.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !