Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapuštěný zahradní bazén už dávno není zábavou jen na letní měsíce

25. 11. 2022 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-

Ač to na první pohled nemusí být zřejmé, kvalitní zapuštěný bazén se zastřešením jsou skvělá investice na desítky let. Nejenže tímto způsobem zvýšíte hodnotu vlastní nemovitosti, ale především dopřejete sobě i svojí rodině možnost koupání kdykoli si vzpomenete, a to nejen během letních měsíců.

Ti odvážnější, kterým nevadí chladnější voda a kteří chtějí zlepšovat svou imunitu, mohou bazén využívat i v zimě – na stále populárnější otužování. „Zahradní bazén už dávno není zábavou jen na letní měsíce. Kvalitní zastřešení v kombinaci s vyhříváním prodlouží koupací sezonu až na sedm měsíců, a v zimě ho pak stále více zákazníků využívá k otužování. Naše technologie QBIG BENEFIT umožňuje využívat zapuštěný bazén bez větších omezení v průběhu celé zimy, oproti dřívějším řešením totiž není potřeba vodu na zimu vypouštět,“ doplňuje Daniel Bareš.

Otužování má blahodárné účinky nejen na naše fyzické zdraví, ale také psychické. A vhodné je pro všechny věkové kategorie – děti, dospělé i starší osoby. „Otužování je velmi důležité i pro lidi vyššího věku. Je totiž známo, že jim chlad snadno uškodí. Cévy starších lidí se nejsou schopny dokonale smrštit a zabránit unikání tepla z těla, zvlášť v okrajových částech. Proto necítí bolest v prstech tak rychle jako mladí a rychleji prochladnou i omrznou,“ vysvětluje Vladimír Komárek, předseda České otužilecké unie, který se otužování věnuje už 48 let.
Albixon MOOVER















Jak s otužováním začít, aby nám bylo příjemné a zároveň dlouhodobě přínosné? Klíčem je jít na to postupně a proces zbytečně neurychlit. „Začátečníci se mohou nejprve omývat mokrou žínkou, houbou či vlhkým ručníkem. Poté, co si tělo zvykne na omývání, lze přistoupit k intenzivnějším fázím – k polévání nebo sprchování. To může trvat jednu až dvě minuty. Nejúčinnější je studená koupel v potoce, řece, moři nebo ve vlastním zahradním bazénu. Ten je pro otužování ideální. Je totiž vždy k dispozici, dá se v něm plavat a po otužování můžeme rychle do tepla,“ doporučuje Vladimír Komárek.

S využitím nového automatického elektroposuvu MOOVER můžete navíc své otužování na zahradě zvednout ještě o úroveň výše. Ušetříte si starosti a práci s ručním odsouváním. A díky minimalistickému vzhledu zastřešení potěšíte i své designové já. MOOVER můžete ovládat ze vzdálenosti až 30 metrů, ale co je hlavní, že je možné ho využít na všechny typy kolejnicového zastřešení bez záporného dopadového úhlu bez ohledu na značku. Navíc je navržen tak, aby si ho každý dokázal namontovat svépomocí. Za zmínku rozhodně stojí i jeho designové provedení, stejně jako fakt, že je poháněn solárními panely, které se postarají o bezstarostný chod po celou koupací sezonu. 
Moderní elektroposuv MOOVER splňuje ta nejvyšší technologická očekávání, a díky digitálnímu LED panelu s vámi bude i vizuálně komunikovat. Upozorní vás tak třeba na směr pohybu zastřešení nebo na nízký stav baterie.

Více informací k této novince je k dispozici na www.moover.eu.


A co vy? Spokojíte se s koupáním ve vlastním bazénu jen během letních měsíců nebo si prodloužíte koupací sezonu i o podzimní a zimní období?




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !