Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zavlažujte zvenčí i zevnitř!

27. 07. 2022 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-
Zavlažujte zvenčí i zevnitř!










Hydratace je důležitá po celý rok, v létě ale dvojnásob. O tekutiny totiž přicházíme mnohem rychleji než v chladných obdobích roku, sluneční svit je nemilosrdný. A nechceme přece, aby naše pokožka připomínala uschlou kůru z pomeranče nebo stoletou indiánskou babičku.

Voda tvoří okolo 60 procent naší váhy. Už z toho je jasné, že voda znamená nejen život, ale i zdraví a krásu. Pokud na sobě pozorujete, že kůže už není tak pružná, nacházíte první vrásky nebo máte pocit, že vaše pleť není dostatečně vláčná, je ten pravý čas začít se systematicky starat o hydrataci, a to zvenku i zevnitř. S důrazem na slovo systematicky. Pravidelnost je v jakékoli kosmetické péči prvním předpokladem úspěchu. Metoda „něčím se namažu nebo něco spolknu, když mě to občas náhodou napadne“ vás k perfektně hydratované, spokojené a krásné pokožce nedovede. Stejně špatně funguje i způsob „užívám to, co mi někdo v dobré víře věnoval“. Vyberte si sami a vybírejte pečlivě.

Hyaluron N-Medical bio-sérum


Čím se namazat zvenčí


Je všeobecně známo, že nejúčinnější přípravky používají profesionálové – kadeřnice, kosmetičky i dermatologové. Právě pro dermatologické ordinace a kosmetické salony bylo vytvořeno Hyaluron N-Medical bio-sérum, které je teď k dispozici i pro širokou veřejnost. Sérum obsahuje Matrixyl, látku na bázi unikátních peptidů. Tyto peptidy jsou nosiči informací pro přestavbu a opravu kůže a dokáží zvýšit elasticitu a pružnost pokožky o 20 %. Aktivují mezibuněčnou hmotu a pokožka se tak stává hydratovaná a krásná. Dále přípravek obsahuje kombinaci dvou druhů kyseliny hyaluronové, které se starají o hydrataci v hlubších vrstvách pokožky i na jejím povrchu. Hyaluron N-Medical bio-sérum je vyráběno za nejpřísnějších hygienických podmínek v České republice a je kontrolováno v laboratořích.

Hyaluron N-Medical


Jak pomůžeme vnitřní hydrataci


Kyselina hyaluronová je látka, která se přirozeně nachází v našem těle, především v pokožce, pojivové tkáni a očích. Její hlavní funkcí je zadržovat vodu, tedy hydratovat tkáně a udržovat v nich dostatečnou vlhkost. Schopnost organismu vytvářet kyselinu hyaluronovou ale začíná přibližně od pětadvacátého roku života klesat. Po čtyřicítce si jí vytváříme o 60 % méně, než bychom potřebovali a po šedesátce dokonce o 90 % méně. Pokud chceme udržet pokožku hydratovanou, a tedy pružnou a zdravou, nezbývá než ji tělu dodávat.

Hyaluron N-Medical je přípravek pro vnitřní užití (doplněk stravy), který obsahuje nejvyšší koncentraci 100% čisté bioaktivní kyseliny hyaluronové na našem trhu. Kombinuje vysokomolekulární a nízkomolekulární hyaluronovou kyselinu v komplexu, který je vytvořen tak, aby naše tělo využilo celý objem bezezbytku. Tento doplněk stravy hydratuje pokožku, tkáně a celý organismus směrem zevnitř ven. Dostane se všude tam, kam už krémy ani séra nedosáhnou, tedy i do nejhlubších kožních vrstev. Napomáhá v boji proti vráskám, zvyšuje hydrataci pokožky, tkání a celého organismu.

Zůstat pružníElastin N-Medical kapsle


Schválně, dotknete se špičkami prstů podlahy, aniž byste pokrčili kolena? Elasticita kůže, ale i vazů a šlach je neméně důležitá jako hydratace, a tak samozřejmá, že o ní vůbec neuvažujeme – dokud o ni s přibývajícími roky nezačneme přicházet. Čas zastavit neumíme, ale něco lze: doplnit chybějící elastin a vrátit tělu alespoň část mladistvé pružnosti.

Doplněk stravy Elastin N-Medical kapsle obsahují 200 mg hydrolyzovaného bio-elastinu a 300 mg přírodního vitaminu C v každé tobolce. Elastin je velmi důležitá bílkovina, jejímž hlavním úkolem je zajišťovat elasticitu. Nachází se v kůži, cévách, plicích, šlachách a dalších orgánech. Funkci elastinu můžeme pozorovat i pouhým okem, stačí si natáhnout kůži a pustit. Její pružné navrácení na původní místo je důkazem správné funkce elastinu. Přirozeným stárnutím bohužel elastinu v organismu postupně ubývá, proto je pro naše tělo stále těžší udržet potřebnou pružnost, tak jak tomu bylo v dětství a mládí.

N-Medical Elastin se ale hodí nejen pro boj proti stárnutí. Může vám pomoci, pokud hubnete a potřebujete, aby se vaše kůže rychleji stáhla. Pokud tedy chcete urychlit její smrštění, je ideální společně s dietou začít do těla doplňovat právě elastin a pokračovat po celou dobu hubnutí.
Po porodu často ženy trápí povolená kůže na břiše, jíž trvá velmi dlouho vrátit se do původního stavu. I to může pomoci vyřešit přípravek s elastinem. A nakonec, elastin je důležitý nejen pro krásu, ale také pro správnou funkci vašich vazů a šlach. Ať už se v létě chystáte šplhat po horách, šlapat do pedálů nebo protančit celé noci, budete přitom namáhat šlachy a vazy v kolenou i ostatních kloubech.

Maxi Vita Exclusive Kolagen forte+Všeuměl kolagen


Tohle přízvisko rozhodně není přehnané. Pružnost a pevnost, to jsou hlavní funkce, které kolagen v našem těle zajišťuje, ať už si ho spojujeme s klouby nebo s pletí. Jedná se o bílkovinu vyskytující se ve všech pojivových tkáních, vazech, šlachách, chrupavkách i kůži. Naše tělo je schopné si ho vytvářet, jeho možnosti jsou v tomto směru ale dosti omezené. Navíc, produkce kolagenu s přibývajícím věkem dramaticky klesá, což má vliv jak na pohybový aparát, tak na stav pokožky.
Takže – doplňovat. Není to ale tak jednoduché, otázkou totiž je, kde kvalitní kolagen v potřebném množství brát. Protože je živočišného původu, v rostlinách ho budeme hledat marně, a u kolagenu získaného z živočišných potravin může být problémem jeho vstřebatelnost. Je totiž pro organizmus nejlépe využitelný již naštěpený v malých částicích.

Přesně v takové formě se vyskytuje i v kvalitních doplňcích stravy, jako jsou například kapsle Maxi Vita Exclusive Kolagen forte+. Obsahují kolagen II. typu, který se vyskytuje v kloubech a v chrupavce, a také kolagen I. typu, který najdete ve šlachách, kostech, vazivu a kůži. Sestavu doplňuje extrakt z kadidlovníku (Boswellia serrata), který pomáhá udržovat klouby v dobrém stavu.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !