Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

For Fitness & Welness a For Bikes – blíží se festivaly ve znamení relaxace,

22. 02. 2010 | Krása

První březnový víkend se v Pražském výstavním areálu Letňany uskuteční festival zdravého životního stylu For Fitness & Wellness. Návštěvníkům se zde představí novinky a trendy v oblasti profi a home fitness, wellness, spa a relaxace. Souběžně zde od 5. do 7. března bude probíhat také první prezentační veletrh cyklistiky a všeho co k ní patří For Bikes.


Doprovodný program obou festivalů je plný zajímavých překvapení. Návštěvníci shlédnou ukázky lekcí cvičení Les Mills nebo Tradičního čínského cvičení. Milovníci cyklistiky budou mít možnost prakticky si vyzkoušet horké novinky velkoprůmyslu. Na festivalu FOR BIKES bude připravena dovednostní dráha pro děti a na venkovní ploše bude speciální testovací parkúr horských celoodpružených kol. Podrobné představení lavove-kamenyveletrhů, vystavovatelů i doprovodný program najdete na For fitness wellness.cz.


Chceme, aby se návštěvníci především bavili a aktivně zapojili do programu. Proto nabízíme opravdu širokou možnost vyzkoušet si cvičení, masáže i vše co s aktivním životním stylem souvisí. Čeká nás také několik soutěží, fitness show, bike-trialová exhibice i možnost vyzkoušet si v praxi cyklo novinky nebo elektrokola,“ říká ředitel festivalů Martin Chmelík ze společnosti ABF.


Masáže miminek i ukázkové lekce cvičebního konceptu Les Mills


Festival v rámci svého doprovodného programu předvede návštěvníkům různé druhy masáží. K nejzajímavějším budou jistě patřit ukázky masáže miminek, které jsou úžasnou formou „léčivého doteku“. Úspěšně se využívají ke zmírnění poporodního traumatu, velmi dobře působí na celkový psychomotorický vývoj miminka, lze jimi předcházet potížím s břišními kolikami. Rozhýbat se a vyplavit endorfiny návštěvníci zkusí při ukázkových lekcích tréninkové akademie Fit4life. Připraveno je cvičení podle civcenikonceptu Les Mills. Tento systém cvičení pochází z Nového Zélandu a již téměř 30 let funguje po celém světě. V České republice je novinkou a nabízí funkční silový trénink, Body and Mind, bojové umění, kondiční trénink, indoor cycling i tanec.


Každý festivalový den můžete navštívit a nechat se inspirovat ukázkami čínského bojového umění a zdravotního cvičení Čchen Tchaj-ťi, které bude předvádět sportovní oddíl a instruktoři Taiji akademie. Uvidíte tradiční sestavy Čchen Tchaj-ťi, cvičení s různými zbraněmi (kopí, šavle, meč a vějíř) doplněné odborným výkladem o cvičení a hudbou.


Hvězda světového cyklokrosu i festivalový závod na freestyle BMX na FOR BIKES


Osobností festivalu je světový cyklokrosař Mike Kluge, který se veletrhu také osobně zúčastní. Milovníky adrenalinu jistě potěší festivalový závod na freestyle BMX v disciplíně park, který proběhne na FOR BIKES v termínu 6.- 7. 3. 2010 v AGang freestyle aréně. Uvidíte zde ty nejlepší triky na 20“ kolech od elity naší BMX scény.


Zdroj: For fitness wellness.cz.


Zdeničkaa
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Byla bych ráda, aby se elektrokala objevili již
také u nás v prodejnách.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles