Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Proměny Salonu Korunka

15. 12. 2007 | Krása

Salon Korunka

Kosmetický a kadeřnický Salonu Korunka je tu pro všechny z vás, kteří si přejete vypadat krásně a mladistvě v každém věku. Zájem o zdraví a krásu celého těla je dnes víceméně podmínkou úspěchu v zaměstnání i v životě vůbec. Pěstěný vzhled vám dodá sebedůvěru a výrazně vám může pomoci v komunikaci v pracovním i osobním životě. Salonu Korunka se o vás postará doslova "od hlavy až k patě", a to jak o vás, ženy, tak i muže. Zabýváme se péčí nejen o pleť, ale i vlasy, nehty a celé tělo.

Proměna Gabriely

Kadeřnice Jarmila
Gabriela má velmi jemné vlasy, tomu se musela přizpůsobit celková úprava vlasů. V původním účesu zanikal její příjemný obličej, účes byl fádní proto jsme provedli zásadní změnu. Díky vhodnému barvení jsme zvýraznily rysy obličeje a také oči. Mladistvý a odvažný účes Gabriele moc sluší.

Vizážistka - Romana Balakovská
Pleť jsem retušovala jemnou korektorní tyčinkou, kterou jsem doplnila o make-up ve světlém tónu. Jelikož byla pleť pihovatá, nepoužila jsem make-upu mnoho abychom zanechali přirozenost. Vzhledem k extravagantnímu účesu jsem zvolila líčení ve stylizaci šelmy. Toho jsem docílila pomocí stínů v tónech bronzové a oranžové. V konečné fázi jsem využila i zelenou tužku. Korekturu tváří jsem provedla v meruňkovém odstínu. A co se týče rtů nanesla jsem lesk v bronzovězlatavém tónu.

Proměna-Salon Korunka














Proměna Adély

Kadeřník Václav
Adéla ma sice krásné a husté vlasy, ale bohužel byly zničené. Proto jsem doporučil speciální hydratační masku. Barvu vlasů jsem stáhl do jejího tónu a prosvětlil jsem ji melírováním. Díky vhodnému zvolení barev tudíž nebude nutné tak často dobarvovat odrosty. Zvolil jsem celkové prostříhání vlasů a ozdravení poničených konečků. Vlasy půjdou mimo jiné lépe rozčesávat.

Vizážistka - Romana Balakovská
Adéla měla hodně opálenou a vysušenou pleť, což bylo způsobeno pobytem na horách. Vzhledem k této skutečnosti jsem musela velmi opatrně volit jak make-up, tak i celkovou dekoraci pleti. Protože nám v případě Adély vyšel krásný zimní typ, dovolila jsem si pracovat s pastely v líčení zastoupenými modrou, růžovou, ale i stříbrnou. Oči jsem zvýraznila speciální linkou na oči a opět jsem kladla důraz na důkladné nalíčení řas. Díky dokonalému tvaru rtů nebylo ani zapotřebí použít konturovací tužku, takže jsem se rozhodla použít pouze jemně růžový lesk. Celkové nalíčení krásně vyznělo společně s oblečením v tyrkysově modré barevnosti s kontrastní černou. Proměna-Salon Korunka














Chcete-li i Vy projít proměnou v Salonu Korunka, pak neváhejte a zapojte se do naší Novoroční soutěže proměna s Chytrou Ženou. Na jednu s Váš čeká proměna na další 4 kosmetické balíčky od Salonu Korunka. O pravidlech soutěže budeme informovat v našem pravidelném emailu. Termín soutěže Novoroční soutěže proměna s Chytrou Ženou je 22. 12. 2007 - 2. 1. 2008.

Zdroj: Salon Korunka

ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka