Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jánské lázně – vstupní brána do východních Krkonoš

3. 12. 2007 | Evropa
Janské Lázně, významné lázeňské město a centrum sportovně-rekreačních aktivit, jsou vstupní branou východních Krkonoš.

Lyžařský areál Černá hora – Janské Lázně prochází v současné době dynamickým rozvojem, v rámci kategorizace lyžařských středisek České republiky se zařadil na 2. místo v České republice. Terény pro sjezdové lyžování se nachází na jižních až jihovýchodních svazích Černé a sousední Světlé hory. Lyžaři mají k dispozici 2 lanové dráhy a 13 lyžařských vleků různých typů a délek. Skiareál disponuje novou 8-mi místnou kabinkovou lanovou dráhou. Jedná se o jedinou lanovku tohoto druhu v České republice.

Jánské lázně Sjezdové tratě areálu patří k nejdelším v Čechách, dosahující délky až 3km. Hlavní sjezdové tratě jsou vybaveny zařízením na výrobu technického sněhu. Lyžařské terény jsou vhodné rovněž pro rodiny s dětmi, protože jsou v areálu sjezdové tratě od „cvičných luk“ až po náročné sjezdovky. Pro běžkaře je pravidelně strojově upravováno 50km tratí, sáňkaři mohou vyzkoušet 3,5km dlouhou „Černohorskou sáňkařskou cestu“ . V okolí je hodně chalup, penzionu a hotelu, kde s rodinou můžete strávit krásnou dovolenou. Perfektní služby jsou základem, aby se klienti cítili na dovolené co nejlépe a to hlavně rodiny s dětmi.

Jánské lázně Určitě se můžete spolehnout, že toto vše naleznete v hotelu Omnia****. Hotel se nachází pár desítek metrů od kabinkové lanovky na Černou horu. Na své si však v luxusním hotelu kromě příznivců zimních sportů přijdou i rodiny s dětmi, milovníci kvalitní relaxace a krásné přírody a také korporátní klienti. Všichni víme jak je hodně těžké sehnat v luxusním hotelu ubytování pro rodinu s dětmi. Hotel Omnia nabízí dokonce hrací místnost, kde je připraven vyškolený personál, který děti pohlídá, když si rodiče budou chtít vyrazit na výlet či si v podvečer odpočinout na baru. „Naši zaměstnanci dokáží dětem vymyslet takový program, aby se příjemně bavily, a zároveň byl v hotelu klid pro ty, kdo chtějí relaxovat,“ říká Martin Kejval ředitel společnosti IHM Group, která hotel provozuje.

Jánské lázně „Vizuální styl pro Omnia hotel navazuje na unikátní prostředí hor a čisté přírody, ve které je hotel umístěn. Spojuje jednoduchý moderní styl oranžovo-stříbrného logotypu, typografie a fotografií nedotčené přírody od Václava Jiráska. Tiskoviny využívají kontrastu čistých ploch a fotografií horského potoka, lesa, listů a trav,“ komentuje svoji práci Zuzana Lednická.

„Snažili jsme se navrhnout takovou stavbu, která nebude dalším zásahem do krásy krkonošské přírody. Koncept jsme dlouho promýšleli. Výsledkem je hotel, který působí zvnějšku spíše nenápadně. Po vstupu do vnitřku hotelu by si však měl návštěvník připadat, jako by otevřel lasturu a objevil perlu. Interiéry jsou typické čistými liniemi, které ale hostovi dovolují cítit se dobře. Ne stísněně a nejistě, jak je v moderních budovách časté,“ vysvětlují architekti hotelu.

Zdroj a foto: www.cerna-hora.cz
a www.omnia-hotel.com


ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Taky se tam chystáme s rodinouSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Maninka byla v Jánsývh lázních se zádama,a přijela hrozně nadšená.Já se tam chystám zase v zimě na hory s rodinou.Skvělý článek
Obrázek uživatelky
profil
Nedávno jsem se odtamtud vrátila se synem z lázní, je to tam super.
Obrázek uživatelky
profil
V Jánských lázních jsem byla o víkendu moc hezké, klidné místo..hotel Omnia taky moc hezky s příjemným personálem.
Obrázek uživatelky
profil
V Jánských Lázních jsem byla nedávno lyžovat a musím fakt pochváli supr sjezdovky (nejlepší byla Protěž a Anděl).
A navíc teď se tam chystám se zádama...SmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles