Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 26.05. 2024
Dnes má svátek Filip
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pitný režim je v létě na prvním místě, spolu s dostatkem vitaminů a minerálů!

2. 07. 2022 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-

Patříte k těm, kdo neznají pocit žízně a na nedostatek tekutin upozorní až bolest hlavy či slabost? Neriskujte své zdraví – mějte vždy po ruce Vitamin Drink DrWitt, který pomůže
při momentálním vyčerpání, dodá energii i potřebné vitaminy a minerály.


Milujete letní sportování, divočení ve vodě nebo se raději jen tak vyhříváte na sluníčku? Za všech okolností dbejte na pitný režim a dostatek vitaminů a minerálů – platí to pro aktivní sportovce,
ale i pro běžné „smrtelníky“, protože k létu pohyb patří a slunečné počasí vyláká ven každého. Teploty během června, července a srpna samy o sobě kladou na lidské tělo mnohem vyšší nároky, které při zvýšené fyzické zátěži, svalové námaze a intenzivnějším pocením doslova rapidně rostou. Víte, jak upravit stravu? Jaké dodat tělu vitaminy, minerály, případně další doplňky stravy? Samozřejmě, že jiná míra platí u vrcholového sportu a jiná v „běžném“ režimu. Procesy v těle však fungují u každého stejně a vyšší ztráta tekutin, mnoha minerálů a dalších důležitých látek je během léta fakt, na který musí dbát každý z nás! A přesně z toho důvodu je dobré mít vždy po ruce Vitamin Drink DrWitt – vitaminový nápoj doslova nabitý vitaminy, minerály a samozřejmě skvělou chutí! Spoléhá na něj český hokejový tým, takže je víc než jasné, že tento parťák je správnou volbou!

pitný režit z Dr.Witt














Jako spojené nádoby...


Doplňky stravy, vitaminy, minerály, stopové prvky, versus pitný režim – co je důležitější?
Vitaminy a minerály jsou naprostým základem pro zásobování svalů a tkání. Při náročnějších letních aktivitách, natož sportovních výkonech, pak nesmíme zapomínat na doplňování vitaminu C, E, D3, K2 a na vitaminy skupiny B, zajišťující metabolismus sacharidů, proteinů a fungování látkové výměny. Pokud jde o minerály, těch se tělo zbavuje nadměrným pocením a je tedy třeba i jim věnovat pozornost. Zvlášť hořčíku, jehož nedostatek se projevuje svalovou křečí, bolestí hlavy, trávicími obtížemi a zvýšenou únavou. Navíc hořčík se při vyšší zátěži z těla vyplavuje extrémně rychle, o to více musíme myslet na jeho včasnou suplementaci. Podobně závažné je to se zvýšenou ztrátou zinku,

který je druhým nejhojnějším minerálem v těle, kde se účastní stovek klíčových biochemických reakcí počínaje trávením až po nervové funkce. Ovlivňuje tak v našem těle prakticky vše, od zraku, přes čich, pokožku, stav kostí, až po metabolismus a imunitní systém. Jakou roli zde hraje PITNÝ REŽIM? Samozřejmě hlavní! To, že v létě prostě musíme v zájmu našeho zdraví, a především spokojených ledvin, více dbát na pravidelné a dostatečné doplňování tekutin je známá věc. Ovšem není tomu tak „pouze“ z důvodu samotné hydratace, která navíc nastartuje výkonnost a podpoří látkovou výměnu. Pitný režim zajišťuje správnou distribuci všech vitaminů a minerálů po těle, což je zvlášť při letním sportování zcela zásadní!

Proč právě DrWitt Vitamin Drink?


Obsahuje vysokou dávku důležitých vitaminů a minerálů, je vždy po ruce, objem plechovky 250 ml je na rychlé osvěžení a „nakopnutí“ tak akorát a je na něj prostě spoleh! Na výběr jsou dvě varianty:


DrWitt Vitamin Drink Jablko + Kiwi – DrWitt Vitamin Drink Jablko + Kiwi

sycený funkční nápoj obohacený o vitamin C přispívající k normální funkci imunitního systému.


A kdy nejvíce potřebujeme posilovat imunitu? Průběžně! Především s ohledem na individuální potřeby a aktuální fyzickou či psychickou zátěž. Tedy po zimě s příchozím jarem a jarní únavou, stejně jako v létě, kdy se vystavujeme větší fyzické zátěži, a poté s příchozím podzimem, kdy přichází tvrdý „podovolenkový“ náraz s realitou, extrémní únava, a všemožné virózy a nachlazení. Tento nápoj tělů dodá 40 % doporučené denní dávky vitaminu C, dále obsahuje biotin, a vitaminy B3, B5, B6 a B12, tedy téměř všechny vitaminy z obsáhlé skupiny B-komplexu, včetně kyseliny listové.


DrWitt Vitamin Drink, Jablko + Kiwi, MOC 29,90 Kč























DrWitt Vitamin Drink Jablko + Granátové jablko – DrWitt Vitamin Drink Jablko + Granátové jablko

sycený funkční nápoj obohacený o HOŘČÍK přispívající ke snížení míry únavy a vyčerpání.


Tento důležitý minerál je zároveň nezbytný pro svaly a správnou funkci nervového systému, proto se doporučuje dbát na jeho dostatečný příjem při fyzické i psychické námaze. Svalové křeče, bolesti hlavy, trávicí obtíže, ale i deprese – to vše patří k projevům, které může způsobit nedostatek hořčíku. Nápoj obsahuje 40 % doporučené denní dávky hořčíku, dále biotin, a vitaminy B3, B5, B6 a B12, tedy téměř všechny vitaminy z obsáhlé skupiny B-komplexu, včetně kyseliny listové.


DrWitt Vitamin Drink, Jablko+Granátové jablko, MOC 29,90 Kč























Více informací o funkčních nápojích DrWitt

www.drwitt.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !