Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ženy na cestách 24.2. 2013 - Venezuela

24. 02. 2013 | Televizní tipy
8. díl oblíbeného cestovatelského magazínu Ženy na cestách nás zavede do Venezuely. 8. a zároveň poslední díl neobvyklého cestopisného magazínu Ženy na cestách vás zavede na ostrov Isla Margarita.

Průvodkyně pořadem Ženy na cestách – Zlatuše a Míša – si tu užijí nejen exotiku, ale čeká je také plno dobrodružství. Jak přežijí noc v džungli u řeky Orinoko? Co je na ostrově nejvíc překvapí? A na kterém místě si budou připadat jako v pohádce Sůl nad zlato? Dívejte se na 8. díl magazínu Ženy na cestách v neděli 24.2. 2013 v 18 hodin na Prima family.

Ženy na cestách 24.2. 2013 – 8. díl Venezuela:


Ženy na cestách 24.2. 2013 - VenezuelaTo nejlepší nakonec, praví lidové rčení. Naše Ženy na cestách Zlatuše a Míša zažijí na své poslední cestě nejvíc dobrodružství a nejvíc se nalétají letadlem. Budou se plavit po řece, stráví noc v džungli, projdou se pod vodopádem, uloví si rybu, navštíví pevnost. 

Na ostrově Isla Margarita přistanou Zlatuše s Míšou po dvanáctihodinovém letu. Protože jsou poměrně unavené, začnou ostrov prozkoumávat jen zlehka. Šetří své síly, protože hned druhý den je čeká náročné dobrodružství. Jsou překvapené, když zjistí, jaká je tu cena nafty. A taky to, že tu řidiči nerespektují v podstatě žádná pravidla silničního provozu.

Letadlo je v 8. dílu pořadu Ženy na cestách vysílaném 24.2. 2013 dopraví do Venezuely – konkrétně do města Puerto Ordaz. Odtud pokračují asi hodinu autobusem, aby do třetice nastoupily na čluny. Na nich se plaví po řece Orinoko. Dámy chvílemi obdivují krásnou přírodu kolem, chvílemi přemýšlejí o tom, jaké nebezpečné druhy zvířat zde žijí. Když ze člunu vystoupí a vydají se pěšky do pralesa, je v nich malá dušička. Ale mají s sebou průvodce, kteří je ochrání.

Ukáží jim, jak najít v pralese pitnou vodu a co všechno se dá v případě nouze jíst. Dostanou také lekci v rybaření a každá z nich si chytne jednu piraňu. Upečou si je k večeři, nebo je pustí zpátky do vody a budou si něco přát? A jaké zážitky si odnesou z noci strávené tady?

Na cestě po ostrově, který se chlubí krásným plážemi, nad nimiž se tyčí zalesněné kopce až 800 metrů vysoké, a na němž je celý rok průměrná denní teplota kolem 30 stupňů Celsia, navštíví Zlata s Míšou také dva národní parky. A jedou se podívat na nádherné vodopády přezdívané andělské. Proč k nim jdou ale jen v ponožkách? Trochu strachu obě zažijí při cestě džípem do hlavního města, když projíždějí písečnými dunami.

Co jim jejich řidič provede? Během svého putování ochutnají Míša se Zlatuší také místní speciality – od sladké placky se slaným sýrem až po pivo z juty. Navštíví také nejposvátnější místo na ostrově – zříceninu kostela Pedra del plache. Tady se místní lidé modlí k šamanovi. Modlitbu odříkají i Míša se Zlatou, a to ve španělštině. Za co se pomodlí? To uvidíte již tuto neděli v 8. dílu pořadu Ženy na cestách, kde vás čeká nádherná Venezuela!

Ženy na cestách – 8. díl sledujte 24.2. 2013.
Naposledy nás čeká Venezuela.

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Jojo tam bych taky jela, ale nakonec jsem se rozhodla pro Mexico, takže hurá na Yukatán Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles