8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zhubnout můžete i díky psychickému odblokování

2. 10. 2013 | Diety
Možná jste se již někdy setkali s někým, kdo vám říkal: „ já se jen podívám na rohlík a přiberu 2 kg“. Z materiálního hlediska to není možné, když má rohlík v průměru 30g. Ale je potřeba pochopit a přijmout fakt, že svět není jen o materiálních věcech a vztazích. Naopak je to o působení energií a různých sil, které se buď navzájem přitahují, nebo odpuzují. Stejné je to i s hubnutím nebo přibíráním.

Pozor na to, jak se na sebe a na jídlo dívám

Často myslíte na to, že se vám vlastní tělo nelíbí? Přepadají vás často myšlenky, že to nebo ono byste neměli jíst? Bojíte se jídla, abyste neztloustli? Máte fobie s váhy? Závidíte často postavu jiným ženám? Nemáte se ráda?
Pokud se vás týkají některé tyto otázky, je potřeba se zaměřit na svou psychickou stránku. V dnešní době se stále více a více lidí obrací na výživové odborníky. Řeší s nimi jídelníčky, co, kdy, jak a proč jíst nebo nejíst. Jsou to samé materiální věci. Ano, jsou důležité, ale myšlení a psychika je nad vším.

Zhubnout můžete i díky psychickému odblokováníPsychika je základ

Slyšeli jste již někdy rčení:  „víra tvá tě uzdraví“?  Další pravdivá teze: „Jsi tím, na co celý den myslíš“. A stejné je to u procesu hubnutí, zdravého životního stylu nebo naopak u nabírání hmotnosti. V dnešní uspěchané době plné stresu a tlaku ze všech stran je na lidskou psychiku obrovský nápor. Dnes se lidé neučí, jak praktikovat během dne relaxační metody, které zaberou jen několik minut a pomohou zbavit tělo i mysl napětí a různých stresů. Proto se v nich vše kumuluje a časem to vytvoří problém.  Také jsme tlačeni médii, které nám neustále vnucují nějaké „vzory“, jak z hlediska lidského chování tak vzhledu. Pokud se podíváme na problematiku hubnutí u žen, zde hraje psychika obrovskou roli.

Hubnutí a síla podvědomí

Vše je ukryto v našem podvědomí. I to, jak dneska vypadáme a cítíme se. Během své praxe jsem již pomáhal mnoha klientkám vyřešit si nejdříve svou psychickou stránku, pohled na sebe sama, vyrovnat se s minulostí, řešit přítomnost jak z hlediska vztahů tak práce, přijmout některé fakta nebo se hluboce podívat do svého podvědomí a doslova přeprogramovat svou mysl.

Když mé podvědomí začne jinak pracovat, pak i realita se změní. A tím myslím i fyzický stav. To se týká jak nemoci, tak i hubnutí. Jen to musím přijmout a pak vše jde. Vím, že to funguje jak na hubnutí tak i naopak na přibírání, když jsem řešil klienty s bulimií nebo anorexií.
Mnoho žen (samozřejmě i mužů) má v sobě „zakódovány“ psychické bloky z minulosti, z dětství, z minulých vztahů apod. A tyto bloky jsou zdrojem pro dnešní realitu. A my si je ani neuvědomujeme. Pokud se podvědomí nezmění, nemůže se změnit ani dnešní realita. Pak nepomůže ani cvičení nebo zdravá strava.

Ing. Martin ŠkábaZdravé hubnutí je o práci s psychikou, detoxikací, stravou, pohybem, relaxací a bylinkami
Bohužel z vlastní zkušenosti vím, že v málo případech si může člověk pomoci sám, proto je vhodné vyhledat nebo si nechat doporučit odborníka, který s vámi tuto problematiku bude řešit a pomůže vám. Nejlépe je k tomu rovnou nastavovat detoxikaci, stravu, správný pohyb, relaxaci, automasáže a bylinky.

Chytré ženy, přeji vám báječné dny plné pohody, správných rozhodnutí a radosti z udělaných činů.
Autor: Ing. Martin Škába
Výživový specialista
www.skaba.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Smajlíkje to jen ing.Smajlík
Tak se nacpu a říkám si to určitě tenhle týden zhubnu, pořád na to myslím, jak nemůžu ztloustnout Smajlík - to ta psychika - a ejhle - a skoro kilo naskočilo, ani se mě neptalo Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
fobie S váhy.... fakt dobrý....Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles