Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 16.06. 2024
Dnes má svátek Zbyněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zrcadlo tvého života – Dominik Hašek

12. 09. 2012 | Televizní tipy
Jedinečná show, ve které se úžasná Jiřina Bohdalová poprvé představí, jako moderátorka nese název Zrcadlo tvého života. Do studia si tento týden pozvala Dominika Haška a za účasti jeho přátel, kolegů či rodinných příslušníků s ním projde nejdůležitější etapy jeho života.

Hostem druhého dílu pořadu Zrcadlo tvého života bude slavný hokejový brankář Dominik Hašek. Jeho cestu od prvních krůčků na pardubickém ledě v šesti letech přes účinkování v zámořské NHL až po současnost si dnes večer připomeneme za účasti jeho přátel, kolegů i rodiny. A jaká překvapení a přání přichystala Jiřina Bohdalová slavnému „Dominátorovi“?

Zrcadlo tvého života – Dominik HašekZrcadlo tvého života – Dominik Hašek:


Jiřina Bohdalová v roli průvodkyně pořadem Zrcadlo tvého života tentokrát zaloví ve sportovních vodách a pozve brankářskou legendu Dominika Haška. Zavzpomíná s ním na těžké hokejové začátky na zahraniční hokejové farmě i na zlomové životní okamžiky. Kdo při nich Dominika Haška provázel? Nejen na to se paní Jiřina zeptá svých hostů.

Dominik Hašek - jeden z nejuznávanějších českých sportovců se dostal z pardubického stadionu až na nejvyšší příčky svého oboru. Kromě jiného byl několikrát vyhlášen nejlepším brankářem NHL. Kterého ocenění si však Dominik Hašek váží nejvíc? A co mu daly a vzaly těžké začátky v zahraničí?  „Já jsem byl brankář už od prvního tréninku,“ přiznává Dominik Hašek. S kým hrál hokej od pěti let? Přátelí se s hokejisty svých začátků dodnes? A jak vůbec Dominik Hašek přišel k přezdívce Dominátor?

Jiřina Bohdalová zamíří při toulkách brankářovou historií i do střední školy a zeptá se (jeho - škrt) paní ředitelky, jaký byl Dominik Hašek student. „Padla i ředitelská důtka…“ prozradí pedagožka divákům. Za svou bohatou hokejovou kariéru se Dominik Hašek setkal s mnoha osobnostmi.

Přátelí se například se známými sportovními komentátory Petrem Vichnarem a Robertem Zárubou. Jak viděli jeho brankářské začátky?  „Já se přiznám, že jsem z Dominika zpočátku opravdu trnul,“ zkonstatuje Robert Záruba.
Zkušený rozhodčí také přidá svou trošku do mlýna: „On byl dost zlobivej a málokoho snesl u brány. Navíc strašně nerad prohrává.“

Kdo všechno přijde zavzpomínat na hvězdný život brankářské legendy Dominika Haška, si nenechte ujít v pořadu Zrcadlo tvého života již
14. 9.  2012 v 20.00 hodin na Prima family!


Zdroj, foto: Prima Family

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Zrcadlo tvého života – Dominik Hašek:

Zrcadlo tvého života – Dominik Hašek
Zrcadlo tvého života – Dominik Hašek
Zrcadlo tvého života – Dominik Hašek
Zrcadlo tvého života – Dominik Hašek
Zrcadlo tvého života – Dominik Hašek
Zrcadlo tvého života – Dominik Hašek
Zrcadlo tvého života – Dominik Hašek
Zrcadlo tvého života – Dominik Hašek
Zrcadlo tvého života – Dominik Hašek
Zrcadlo tvého života – Dominik Hašek
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles