8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

4 vychytávky, které z vás udělají mistry v pořádání oslav

20. 10. 2018 | Zajímavosti
-Komerční sdělení-

Baví vás pořádat oslavy, sešlosti, večírky, zkrátka jakékoliv párty, ale připadá vám, že už své hosty jen stěží překvapíte něčím originálním a kreativním? Pak nám dovolte, abychom vám představili 4 úžasné vychytávky, díky nimž se stane vaše událost legendární.

Fondue

Také se vám vždycky, když na nějaké akci spatříte čokoládovou fontánu s ovocem, rozzáří nadšením oči? Komu také ne! Dopřejte stejnou radost i svým hostům a jednu takovou fontánu, ať už čokoládovou nebo sýrovou, si pořiďte domů. Cena fontán určených k domácímu použití nepřesahuje tisíc korun, přesto se však do většiny z nich vejde až 350 g čokolády nebo sýru.

výroba domácí zmrzlinyPivo ze sudu

Ke každé pořádné oslavě patří pivo. Pokud se navíc vaše oslavy odehrávají v hojném počtu lidí, bude potřeba hodně piva. Co takhle pro jednou vynechat láhve či plechovky a pořídit si rovnou pivní soudek? A co si budeme povídat, čepované pivo zkrátka chutná lépe. K tomu, abyste u přátel sklidili úspěch se soudkem piva, bude nezbytné opatřit i pípu na pivo. Buď si můžete pořídit kvalitní pípu s chlazením nebo vám postačí ruční párty pípa, která bývá mnohem levnější. Sud si ovšem musíte vychladit po svém – třeba ve sklepě nebo ve studni.

Popcornovač

Snad žádný filmový večer se neobejde bez popcornu. Pravdou je, že mikrovlnka a popcorn si ne vždy úplně rozumí – buď vás čeká nemilé překvapení v podobě popcornu spáleného na uhel nebo naopak spousta nepopraskaných kuliček kukuřice na dně. Tohle se vám s domácím popcornovačem naštěstí nikdy nestane. Díky domácímu popcornovači si můžete s přáteli během 3 minut pochutnat na křupavém a teplém popcornu. Některé popcornovače mají dokonce úchvatný retro design a co je ještě lepší – nedáte za ně opět více než tisíc korun.


Popkornovač

Přístroj na domácí točenou zmrzlinu

Domácí zmrzlinovač má už dneska doma kde kdo. Ale ruku na srdce, jaký známý vám kdy u sebe doma nabídnul domácí točenou zmrzlinu? Žádný? No tak na co čekáte, buďte první! Poohlédněte se po zmrzlinovači s praktickým dávkováním a překvapte své hosty domácí zmrzlinou servírovanou v kornoutku.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !