8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

5 tipů na dárky pro učitele, které potěší a nezruinují peněženku!

12. 06. 2023 | Finance
-Komerční sdělení-

Přichází konec školního roku a společně s našimi dětmi začínáme přemýšlet nad tím, jakým způsobem bychom mohli poděkovat učitelkám a učitelům za jejich práci. Ačkoliv květiny a sladkosti patří k osvědčené klasice, co kdybychom tentokrát zvolili něco originálnějšího? Pokud hledáte dárek spojující styl s praktičností, představujeme vám 5 nápadů na skvělé dárky pro učitele, které jistě udělají radost a navíc nevyžadují velkou investici.


vonné svíčky1. Vonné svíčky


vonné svíčkyVonné svíčky jsou jednoznačně skvělou volbou.  Jednou z top značek na trhu je GOOSE CREEK, která nabízí široký výběr svíček s nádhernými designy sklenic a dlouhou dobou hoření. Pro paní učitelku můžete vybrat třeba z lehkých květinových esencí, kterým nikdo neodolá. Samozřejmě nezapomínáme ani na pány učitele, pro které značka GOOSE CREEK nabízí speciální   řadu MEN'S COLLECTION s typickými pánskými vůněmi.


2. Cestovní termohrnky pro dokonalý pitný režim

termo hrnek

Kvalitní termohrnek je věc, kterou ocení každý. V zimě udržuje nápoje teplé, v létě naopak osvěžující studené. Jako dárek jej jistě uvítají všichni – učitelky i učitelé, vychovatelky i asistenti vyučujících. Můžete vybírat z mnoha dekorů či dárkových balení.




vonné perly3. Voňavé perly nejen do kabelky


Pro paní učitelku máme drobnost, která ji stoprocentně potěší - vonné perly v organzovém sáčku s trvanlivostí vůně až 6 měsíců! Aromatické perly postupně uvolňují vůni a jsou ideálním řešením pro provonění oblečení v zásuvkách, kabelky či automobilu. Vyberte třeba nadčasovou klasiku – vůni levandule nebo květy vanilky.



4. Stylový hrnek na čaj se sítkem a pokličkou s dekorem Včelka

sklenička se vzorem včelka
Elegantní skleněný hrnek oblíbeným a vyhledávaným dekorem  Včelka, který je doplněný praktickým sítkem a pokličkou. Udělá radost pokaždé, když si paní učitelka bude potřebovat odpočinout a vychutnat si svůj šálek čaje.




5. Praktické tašky nejen na dárky

skládací tašky
I taška, ve které dárek přinesete do školy, může být stylová! Můžete zvolit jednoduchou skládací do kabelky s designovými motivy, elegantní povoskovanou plátěnou či dokonce pletenou variantu. Paní učitelka jistě najde pro tyto tašky uplatnění i v průběhu dalšího školního roku.




Všechny dárky pořídíte na jednom místě, stačí navštívit e-shop www.villagestyle.cz a máte vyhráno.


Přejeme Vám, Vašim dětem i všem učitelkám a učitelům

krásné a pohodové letní prázdniny!

Village style
















Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !