8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Allegro spustilo Black Friday se slevami až 50 %

24. 11. 2023 | Finance
-Komerční sdělení-

Vyřešte letošní vánoční nákupy z pohodlí domova a se Zárukou nejnižší ceny.

Necháváte vánoční nákupy na slevové Black Friday? Letos poprvé ho představí v Česku také platforma allegro.cz, která si připravila tisíce produktů levnějších až o 50 %. Internetové tržiště nabídne výrazné slevy napříč kategoriemi – od vybavení pro dům a zahradu až po zboží z kategorií elektro, móda a kosmetika. Všechny nákupy tak můžete vyřešit online a na jednom místě, bez stresu obchodních center.

Kosmetika, elektronika i hračky s výraznými slevami


Allegro spustilo Black Friday se slevami až 50 %Na allegro.cz můžete nakoupit zboží od více než 20 tisíc obchodníků, včetně Mall a CZC, se slevami v desítkách procent. Akce se vztahuje například na elektroniku od výrobců jako Samsung nebo Xiaomi, dětské hračky a vybavení od Hasbro, LEGO a Huggies nebo dekorativní a pečující kosmetiku od Nivea. Všechny slevy se řídí evropskou směrnicí Omnibus, takže si můžete být jisti, že částka je vypočítána z nejnižší ceny výrobku za posledních 30 dní.

Záruka nejnižší ceny i snadné vrácení zboží

Cena zboží je dle průzkumu agentury Perfect Crowd1 pro více než polovinu z nás (63 %) jedním z klíčových parametrů nákupu. Allegro proto na potřeby zákazníků reaguje také nově spuštěnou akcí „Záruka nejnižší ceny“, která garantuje, že označené produkty ve vybraných českých e-shopech levněji nekoupíte.

Pokud se navíc zaregistrujete do programu Smart!, v rámci předplatného můžete využít neomezené doručení i vrácení zboží zdarma. Na každou objednávku se pak vztahuje služba Allegro Protect, která v případě problému s objednávkou garantuje vrácení peněz až do výše 100 000 Kč do 48 hodin od rozhodnutí.

Na allegro.cz na vás čeká více než 150 milionů nabídek malých i velkých prodejců na jednom místě. Nakupovat můžete také prostřednictvím Allegro aplikace, ve které navíc najdete i speciální Black Friday nabídky vytvořené exkluzivně pro rozhraní aplikace.


Všechny výhodné Black Friday nabídky najdete na hlavní straně kampaně.

Allegro spustilo Black Friday se slevami až 50 %





















Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !