Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Běhy na lyžích ČEZ Jizerská 50 již tento víkend

9. 01. 2015 | Novinky
Do Česka dorazil podzim v plné parádě, což znamená, že pořadatelé tradiční ČEZ Jizerské 50 v běhu na lyžích mají pořádně napilno. Na tradiční klání, jež se tentokrát uskuteční v termínu od 9. do 11.1. 2015, je aktuálně přihlášeno na pět tisícovek závodníků. Kapacita všech individuálních závodů je jen o něco málo vyšší – 6 600 startovních čísel.

Září bývá každý rok z pohledu přihlášek vůbec nejrušnějším měsícem. Letošní rok je ale atypický, jelikož jsme registrace spustili už v květnu a to pro běžce, kteří byli přihlášení na neuskutečněný ročník Padesátky v lednu 2014,“ vysvětluje Tomáš Leixner z organizačního týmu.

Běhy na lyžích ČEZ Jizerská 50 již tento víkendGarance místa na startovní listině a cenového zvýhodnění využily na 4 tisícovky dosavadních závodníků, zároveň od července evidujeme bezmála 700 lyžařů, které v lednu 2015 čeká na Jizerské 50 premiéra. Předpokládáme, že podobně jako v předchozích letech závod ČEZ Jizerská 50 vyprodáme s předstihem.

Menu ČEZ Jizerské 50 zůstává pro rok 2015 tradiční: program otevře páteční Volkswagen Bedřichovská 30 volným stylem, v sobotu se pojede Intersport Jizerská 25 a víkend vyvrcholí v neděli 11.1. 2015 hlavním závodem na 50 kilometrů klasicky před kamerami České televize. Součástí programu je i závod štafetových týmů, závody pro děti a také slavnostní zahájení s kláním historických lyžníků.

Běh na lyžích ČEZ Jizerská 50
proběhne v termínu od 9. do 11.1. 2015


Zdroj, foto: PResscode.cz

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !