Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bez blech a klíšťat bez chemie

29. 04. 2019 | Zvířátka
-Komerční sdělení-

Napadení blechami je vůbec nejčastější vnější parazitóza, se kterou se chovatelé psů a koček setkávají. Postihuje zvířata bez rozdílu rasy i věku.

Na trhu je široká nabídka antiparazitik. Stále nejpopulárnější jsou ta chemická, neboť jejich výhodou je to, že parazity nejen odpuzují, ale také hubí. Mezi nejrozšířenější chemické látky, obsažené v chemických antiparazitních přípravcích, patří deltametrin, propoxur, flumethrin, permethrin či fipronil.  Látka deltametrin a permethrin je ale pro kočky silně toxická. Chemické látky obsažené v antiparazitních přípravcích mohou být také toxické pro štěňata a koťata a ohrozit jejich imunitu. Jejich nevýhodou je také to, že si na ně parazité vytvářejí snadno rezistenci.

Proč tedy k boji proti přirozenému nepříteli

nevyužít raději přírodu než chemii?


bez blech a klíšťatÚčinnost přírodních antiparazitik je srovnatelná s těmi chemickými, na rozdíl od nich ale nejsou toxická ani pro zvíře, ani pro majitele. Jsou ideální alternativou pro zvířata, která nesnesou silný účinek právě chemických látek.  Přírodní ochrana proti parazitům je šetrná a parazité si na ni nevytváří rezistenci jako na chemické přípravky.

Účinnou látkou těchto přírodních produktů jsou různé éterické oleje a výtažky z bylin s antiparazitními účinky, jako je např. olej z čajovníku, levandule, eukalyptu nebo velmi účinné margosy.
Margosa, v latinském názvu Azadirachta indica je strom, který roste v tropických oblastech. Jeho využití je velmi široké, jedním z nich je využití výtažků jako přírodní alternativy k syntetickým pesticidům, kdy působí jako preventivní a repelentní prostředek proti hmyzu.

Novinkou na evropském trhu jsou produkty registrované obchodní značky MARGUS, které nabízejí komplexní přírodní program péče o srst zvířete i tak často opomíjené péče o prostředí. Účinná látka Margosa v nich obsažená přirozenou cestou chrání proti napadení parazity. Přípravky mají okamžitý repelentní a biocidní účinek proti blechám a klíšťatům. Jsou bez organofosfátů, bezpečné, netoxické a biologicky odbouratelné. Přípravky MARGUS, zejména pak šampon a spray, rozšiřují v tomto směru zatím stále omezenou nabídku antiparazitik pro kočky. Všechny produkty MARGUS jsou určeny pro psy a kočky od 8. týdne věku.

S přípravky MARGUS budou mazlíčci bez blech i klíšťat snadno, efektivně a bez chemie.

přípravky MARGUS



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Bez blech a klíšťat bez chemie:

Bez blech a klíšťat bez chemie
Bez blech a klíšťat bez chemie
Bez blech a klíšťat bez chemie
Bez blech a klíšťat bez chemie
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
druhé
Obrázek uživatelky
profil
TřetíSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
DruhéSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
první
Obrázek uživatelky
profil
dvakrátSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles