8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bezbolestná liposukce? Pravda nebo lež?

10. 08. 2016 | Krása
-Komerční sdělení-

Je bezbolestná liposukce pouze marketingový název nebo to opravdu funguje a nebolí? O co vlastně jde?

Krásnější bez bolesti

Málokterá z nás je spokojená se svou postavou. S přibývajícím věkem je stále těžší udržet si štíhlou postavu bez celulitidy. Zdravá strava a pohyb mohou hodně pomoci, ale v některých případech není výsledek 100 %. Zejména pak celulitidy se zbavujeme jen těžko.

Nabízí se další možnost v podobě liposukce. Nemusíte se však obávat náročného chirurgického zákroku, který je spojen s bolestí a delší rekonvalescencí. Klasická liposukce neboli odsátí přebytečného tuku z rizikových partií sice pomůže, ale jen dočasně. Operace probíhá v celkové anestezii a je nutné zůstat v nemocnici až dva dny.

Liposukce nové generace

Estetické centrum Body Up nabízí zákazníkům mimo jiné službu takzvané bezbolestné liposukce. Na rozdíl od té klasické skutečně nebolí. Jde o velmi šetrnou metodu, která se provádí speciálním radiofrekvenčním přístrojem Accent.

Tento přístroj:
  • Redukuje celulitidu
  • Odstraní podkožní tuk a zpevní povolenou pokožku
  • Pomáhá vytvarovat problematické partie

Body Up

Pro koho je bezbolestná liposukce určena?

Tuto metodu mohou vyzkoušet všechny ženy, které touží po krásné postavě. Málokterá žena je zcela spokojena se svými proporcemi. Bezbolestná liposukce vám nepomůže s hubnutím, ale funguje jako doplňková péče v kombinaci se zdravým životním stylem. Můžete se tak jednou provždy zbavit nepěkných tukových polštářků, podbradku nebo jiných tukových zásob na těle.

Patentovaný přístroj Accent zároveň umožňuje vyhlazení nevzhledných strií, se kterými se potýká většina žen po porodu a bohužel se jich velmi špatně zbavuje.

Liposukce třetí generace je vhodná pro ženy i muže ve věku 18 – 75 let. Zákrok se nedoporučuje podstupovat těhotný ženám, ženám v době menstruačního krvácení a lidem s vysokým cholesterolem nebo vážným onemocněním. Před ošetřením je vhodné personál upozornit na zdravotní rizika a omezení, pokud nějaká máte.

bezbolestná liposukce

















Jak to celé probíhá?

Pokud se bojíte bolestného zákroku, pak vězte, že zde není strach na místě. Bezbolestná liposukce probíhá velmi podobně jako klasická masáž. Liposukce Brno vám pomůže získat postavu, o jaké jste dosud jen snila. Hned po prvním ošetření se dostaví viditelné úspěchy. Už žádné obavy z plavek!

Pokud vás bezbolestná liposukce oslovila, navštivte webové stránky estetického studia Body Up, které sídlí v Brně, nebo se přijeďte podívat osobně.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !