8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čekání na letní slevy v obchodech jsou passé.

17. 04. 2023 | Finance
-Komerční sdělení-

Trendy letní boty se slevou je možné koupit již nyní, tvrdí experti z PromoCodius


Jaro už je v plném proudu a je načase pomalu se začít připravovat na léto. Čím lepším si zkrátit dlouhou chvíli, než výběrem nových bot na letní sezónu? Navíc není nutné obětovat nákupu letních kousků celý rozpočet, již nyní je možné nakoupit za nižší ceny – alespoň takové jsou závěry expertů ze slevové platformy PromoCodius.

Experti ze slevového portálu promocodius.com analyzovali způsoby, jakými je možné při nákupu bot na léto ušetřit a pořídit si letní trendy v podobě letní obuvi už nyní. Zákazníci tak nemusí čekat až do poloviny léta, aby si mohli svůj vyhlídnutý pár sandálků koupit.

Změna spotřebitelských návyků a levnější objednávání přes internet


Řada internetových obchodů s obuví na svých oficiálních stránkách nabízí slevové kódy na nákup bot z letních kolekcí – a to již od začátku jara. Na novou sezónu je tak možné se připravit a neriskovat, že vyhlídnuté boty v letních slevách již nenajdete (nebo pouze v nepraktické velikosti 36 či 43). Podle projektové manažerky ze slevové platformy PromoCodius Alisy Sklyarové „více než 60 % zákazníků s nákupem letních kousků neotálí, nicméně nakupujte chytře pomocí online kuponů, které pro ně připravujeme.“

Mění se tak spotřebitelské návyky. Zatímco v letních slevách spotřebitelé často nakupují bez rozmyslu a impulzivně, v rámci letní přípravy na novou sezónu mají možnost si nákup rozmyslet a navíc díky slevovým kódům ušetřit, ještě než venkovní teploty vystoupají nad třicítku.

Kde je možné narazit na slevy letní obuvi již nyní?


Internetové obchody, jako je Footshop, si pro své zákazníky přichystaly jedny z největších slev, alespoň o tom vypovídají slevové kódy Footshop, které dosahují až sedmdesáti procent. Totéž je možné říci i o nabídkách obchodu s obuví CCC. V aktuální nabídce je dostupný například CCC slevový kupon se slevou od 30 % a výš na boty z nové letní kolekce.

E-shop ČasNaBoty nabízí stylové tenisky, které je možné využít celoročně – nejen v létě! slevový kód Casnaboty na jejich nákup slibuje snížení z původní ceny o téměř 70 %!
Ani oblíbený německý prodejce bot Deichmann nezůstává pozadu. Nová kolekce nazouvacích bot se slevou 60 % – to nabízí slevový kód Deichmann.

Výhodná koupě díky registraci k odběru newsletterů


Další radou, o kterou se s námi experti z PromoCodius podělili, je registrace k odběru newsletteru s novinkami. Odběratelé se totiž o veškerých právě probíhajících akcích a slevách dozvědí prostřednictvím rozesílaného zpravodaje – a to mezi prvními. Newslettery bývají většinou rozesílány jednou za čtrnáct dní a jedná se o nejpohodlnější způsob, jak si nenechat ujít příležitost připravit se na léto, ale nepřipravit se o úspory.

PromoCodius je online platforma, která nabízí aktuální kupóny, nabídky a slevy pro tisíce známých a předních prodejců. Založena byla v roce 2016. Působí na Ukrajině, v České republice, Polsku, na Slovensku, v Rumunsku, Švédsku, Dánsku, Finsku, Norsku, Španělsku, Mexiku, Spojených státech a Turecku.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !