8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

5 věcí, bez kterých se Češi v kempu dnes neobejdou

12. 06. 2015 | Praktické rady
Čím dál víc Čechů míří na dovolenou do některého z českých kempů. Bez čeho by se lidé dnes v kempech nebo na dovolené v přírodě neobešli?

Stan na míru

Stanů je dnes takové množství druhů a je tak velké cenové rozpětí, že si můžete vybírat svým požadavkům přesně na míru. Jsou nejrůznějších tvarů, materiálů, konstrukcí i velikostí. Když jedete s rodinou, nemusíte dělat žádné kompromisy a i dvoumetroví čahouni se dnes ve stanech nemusejí ohýbat. Když navíc vyberete stan s nafukovací konstrukcí, nafouknete jej bez práce za minutu a půl. Velkým překvapením tak letos bude třeba nejlehčí volně stojící stan pro dvě osoby na světě. Sestavíte ho rychle, zvládne špatné počasí i nepravidelný povrch a jeho váha odpovídá jedné plechovce piva!

Pořádná karimatka

Nemusí vás přece bolet záda a být vám věčně zima, v kempu se dnes můžete vyspat stejně jako doma v posteli. Velmi populární jsou dnes nafukovací matrace, a to jak pro spaní v přírodě, tak i jako nouzové lůžko pro návštěvy v domácnostech – mohou dosahovat až výšky postele. Další nezpochybnitelnou devizou je pak jistě i jejich minimální velikost, hmotnost ve sbaleném stavu a jednoduchá údržba.

5 věcí, bez kterých se Češi v kempu dnes neobejdou

Teplý, ale lehký spacák

Se spacákem je to jako se stanem –výběr je obrovský. Můžete volit mezi těmi z mikrovlákna, dekovými, pro jednoho, pro dva, s peřím a velkým hitem jsou také dětské spacáky.

Lehký a skladný kempingový nábytek

Pohodlná křesílka, židličky, stolky…, vše je dnes skladné a velice lehké, aby bylo přenášení co nejjednodušší. Sezení a jezení na zemi ze dnes už nenosí. Mnohý kempingový nábytek je dnes navíc velice designový. Pokud vás nebaví hranatý stůl, můžete vyzkoušet kulatý, místo rozkládacího křesílka pohodlné nafukovací.

Vychytané vařiče, nádobí a další

Pro hliníkový ešus platí: má ho táta, máme ho my a budou ho mít i naše děti, ale výběr nádobí je dnes obrovský. Stejně tak vařičů, třeba i s grilovací plotýnkou a toasterem. Výrobci pamatují i na pijáky piva a vína a vyrábí pro ně sklenice z nerozbitných materiálů. A nesmí chybět ani kvalitní gril, dnes už jsou takové, na nichž začnete grilovat třeba minutu po příjezdu a za pár minut uděláte dvacet porcí masa. Velké popularitě se dnes těší také nejrůznější vychytávky, které vám zpříjemní život v kempu. Třeba mýdlo, které nevyžaduje vodu, grilovací rošt pro přípravu hamburgerů, křesadlo pro rozdělávání ohně, rychleschnoucí ručníky, lékárnička na drobná poranění, repelent na komáry nebo člun na vodu.

Chcete se vybavit na výlety po Česku či na pořádné expedice?
Vydejte se od 30. května do 9. srpna 2015 do pražských Letňan na Výstavu stanů a vybavení do přírody.


Zdroj, foto: Výstava stanů


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 5 věcí, bez kterých se Češi v kempu dnes neobejdou:

5 věcí, bez kterých se Češi v kempu dnes neobejdou
5 věcí, bez kterých se Češi v kempu dnes neobejdou
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !