8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chcete zhubnout bez odříkání? Máme pro vás dietu, která funguje

3. 02. 2023 | Diety
-Komerční sdělení-

Všichni, bez ohledu na pohlaví nebo věk, chceme vypadat dobře a cítit se přitažlivě. Ne každý má ale od přírody automaticky štíhlou postavu. Pokud nejste spokojeni s tou vaší, je možná právě teď ten správný čas pustit se do hubnutí. Zkuste to s nízkosacharidovým jídelníčkem. Pomůže vám shodit nejen viditelná kila, ale i viscerální tuk, který se hromadí v dutině břišní a může vážně ohrožovat vaše zdraví.

Jídlo je 70 % úspěchu


Pokud chcete zhubnout, bez úpravy jídelníčku to nepůjde. Důležité je jíst pravidelně, hlídat si pitný režim a hlavně sledovat, co a kolik toho jíte. To je ale časově celkem náročný úkol. Správná dieta, to nemá být trápení, hodiny strávené v kuchyni a v posilovně. To dlouhodobě vydrží málokdo. Proto je tu unikátní redukční program KetoMix, který je šetrný jak k lidskému tělu, tak k psychice. Jídla v něm navíc obsahují vše potřebné včetně vitamínů, minerálních látek nebo vlákniny, která prospívá zažívání. Nic vám tak nebude při hubnutí chybět. A výsledek je zaručený. 

jídlo - 70% úspěchuDietní programy KetoMix fungují na všechny, bez rozdílu věku a pohlaví. Využívají přirozených procesů lidského těla. S jídly, jednoduchými na přípravu, omezíte příjem sacharidů a tělo je tak nuceno je něčím nahradit. Začne tedy přeměňovat tukové buňky na ketolátky, ze kterých si bere energii. Hubnutí tak probíhá přirozeně. Bez hladu a nutnosti cvičit. Takhle jednoduché to je.

Zkroťte nezvladatelné chutě


U klasických redukčních diet lidé většinou pociťují hlad, což bývá jedním z hlavních důvodů, proč dietu vzdávají. S KetoMixem budete jíst 5x denně. Snížíte sice příjem sacharidů, ale budete jíst více bílkovin a správných tuků. Ty vás zasytí na delší dobu a omezí tak nezvladatelné chutě na jídlo.


Nic nepočítejte a na jídlech si pochutnejte


lívance

Abyste nemuseli nic složitě počítat ani vážit a dieta pro vás byla co možná nejjednodušší, je součástí vybraných dietních programů i podrobný jídelníček, sestavený výživovými poradkyněmi. Díky němu budete každý den vědět, co přesně si dát k snídani, svačině, obědu i k večeři. Výživové poradkyně jsou navíc k dispozici zdarma každý den v týdnu. Ochotně vám vždy a s jakýmkoliv problémem pomohou.

Nebojte se ani žádného složitého vaření. Nabídka KetoMix jídel je opravdu pestrá. Pochutnat si můžete třeba na proteinovém pečivu, sušenkách, těstovinách, kaších, polévkách, omeletách, palačinkách, chipsech, tyčinkách, čokoládě a mnoha dalších. Nechybí ani oblíbené proteinové koktejly, které jsou zákazníky hodnoceny jako chuťově nejlepší na trhu a dokonale vás zasytí. KetoMix jídla jsou navíc zcela bez přidaných glutamátů a škodlivých chemických přísad. Většinu mohou i celiaci a vegetariáni. Celou nabídku najdete na www.ketomix.cz.

Proteinová omeletaHubnutí, které funguje


Pokud KetoMix dietu budete opravdu dodržovat, není možné, aby “nefungovala”. Celý její systém je totiž založen na přeměně tukových buněk na energii. Princip tohoto hubnutí objevil již v minulém století harvardský profesor George L. Blackburn. Přišel na to, že pokud v potravě cíleně omezíte sacharidy, které v těle fungují jako zdroj energie, je nutné je něčím nahradit. A tělo si samo poradí. Tukové polštáře začne na tuto energii přeměňovat. Naprosto přirozeně a bezbolestně. Vy tak budete hubnout, i když se třeba zrovna budete koukat na televizi. Právě proto, že se jedná o přirozený proces těla, není k hubnutí potřeba ani pohyb.

Co dál po dietě


Řada lidí se po skončení diety obává jojo efektu. A právem. Po návratu ke starému jídelníčku se velmi rychle vrací původní váha a často i zdravotní potíže. Tomu se ale vyhnete lehce. Stačí dodržovat zásady zdravého stravování, které se naučíte během KetoMix diety. To potvrzují ostatně i sami zákazníci. 9 z 10 svědomitých zákazníků se po skončení diety na svou původní váhu už nevrátilo. Níže najdete tip, který obohatí váš zdravý jídelníček a pomůže vám udržet si novou váhu dlouhodobě.

Tip na udržení váhy po dietě: Zkuste konjakové přílohy Usui


konjakové těstoviny Usui
Obávané přílohy jsou obecně známé pro svůj poměrně velký obsah sacharidů. Přesto není nutné je z jídelníčku pro udržení štíhlé postavy zcela vyřadit, stačí je jen vhodně nahradit. Během diety i po jejím ukončení obohaťte svůj jídelníček o konjakové těstoviny Usui (více na www.usui.cz). Mají příznivou cenu, dokonale vás zasytí, díky nulovému obsahu sacharidů nenaruší váš kalorický plán a hlavně pomohou i v krizových momentech, kdy vás přepadne hlad. Konjakové těstoviny a rýže jsou bohatým zdrojem vlákniny glukomannan, která má blahodárný vliv na celkové zdraví a konzumovat je mohou také diabetici a celiaci.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Chcete zhubnout bez odříkání? Máme pro vás dietu, která funguje:

Chcete zhubnout bez odříkání? Máme pro vás dietu, která funguje
Chcete zhubnout bez odříkání? Máme pro vás dietu, která funguje
Chcete zhubnout bez odříkání? Máme pro vás dietu, která funguje
Chcete zhubnout bez odříkání? Máme pro vás dietu, která funguje
Chcete zhubnout bez odříkání? Máme pro vás dietu, která funguje
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !