Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cirque de Glace – velkolepá lední show poprvé v České republice

19. 01. 2011 | Kultura

Co se stane, když choreograf mnoha krasobruslařských vítězů olympiád dostane k dispozici 40 krasobruslařů, obří projekci a velkou scénu? Vznikne nejlepší choreografie a největší show na ledě roku 2011 – CIRQUE DE GLACE.


Italský tanečník a choreograf Giuseppe Arena začínal jako sólista baletu v  La Scale. Velmi brzy ho však okouzlil balet na ledě – krasobruslení. Jeho výlety ze světových scén na ledové kluziště byly čím dál častější a vyvrcholily dlouhodobou spoluprací s Ruskou Národní Krasobruslařskou Asociací.  Ruské krasobruslaře dovedl mnohokrát na stupně olympijských vítězů a to v soutěžích dvojic i jednotlivců.


cirque-de-glacePo tomto hvězdném úspěchu bylo samozřejmé, že právě on byl vybrán jako nejlepší italský choreograf pro zahajovací ceremoniál Zimních olympijských her v Turíně 2006. Nyní Giuseppe Arena připravuje specielně pro Českou republiku nové velké choreografie pro vystoupení krasobruslařů Cirque de Glace na českých zimních stadionech. Kromě krásných kostýmů a velkolepé projekce se tedy můžeme těšit na opravdu hvězdné zpracování příběhu o zrození Země.


Jednotlivé živly a bájné bytosti z počátku věků jsou v Arenově pojetí plné energie, síly, napínavých soubojů i láskyplných objetí. Giuseppe Arena má talent pro vyprávění velkých příběhů. Cirque de Glace – příběh o zrození Země -  patří k vrcholům jeho tvorby. Na ledové ploše uvidíme nejen špičkové krasobruslaře ruské školy, ale i světové artisty, kteří celému programu dodávají další dimenzi napětí a dech beroucích výkonů. Celou atmosféru ještě stupňuje jedinečný anglický bubeník, který je se svými bubny přímo na scéně.


CIRQUE de GLACE  je lední show plná velkolepých choreografií, špičkových sportovních výkonů i krásných kostýmů. Skvěle pobaví celou rodinu, širokou kulturní veřejnost, i příznivce profesionálních sportovních výkonů.
Ceny vstupenek jsou velmi příznivé a na všech stadionech jednotné od 295 do 995 Kč. Předprodej vstupenek je v sítích Ticket Art, Ticketportál, Ticketpro a Sazkaticket.


CIRQUE de GLACE


Termíny CIRQUE de GLACE


8. 2. 2011            ČEZ Aréna Pardubice            od 19hod
9. 2. 2011            Tipsport Arena Liberec          od 19hod
11. 2. 2011          Tesla Arena Praha                od 19hod
12. 2. 2011          Tesla Arena Praha                od 14.30 hod a od 19hod
13. 2. 2011          Hala Rondo Brno                   od 15hod a od 19.30hod
15. 2. 2011          ČEZ  Aréna Ostrava              od 19hod
16. 2. 2011          ZS Luďka Čajky Zlín              od 19hod
18. 2. 2011          KV Aréna Karlovy Vary          od 19hod 


Zdroj: JVS group.cz


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
konečne že aj tu sa dostali
Obrázek uživatelky
profil
Krasobruslení mám moc ráda a revue je ještě hezčí.
Obrázek uživatelky
profil
byla jsem jednou na revue...Nepela jezdil Spartakuse , ale to už je móóóc dávno.....
Obrázek uživatelky
profil
Lední show vypadá moc hezky.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles