8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cviky proti vráskám

9. 09. 2013 | Krása
Pokud se zajímáte o zdravý životní styl, jistě s tím souvisí i zdravá a mladistvá pleť. Čeho si všimnete, když vidíte člověka? Určitě postavy a oblečení, ale také určitě obličeje. A proto se dneska zaměříme na prevenci obličejových vrásek a podporu zdravé a hebké kůže.

Faktory, které ovlivňují zdraví našeho obličeje, jsou strava, pravidelná detoxikace těla, zbavování se stresu, užívání bylinek a také používání kvalitních krémů. Dnešní svět je zaplaven reklamou. Také se to týká nejrůznějších krémů proti vráskám apod. Dnes ale nebude řeč o krémech.

Nezapomínejme na to, co učí východní národy celá staletí. Jsou to omlazující cviky proti vráskám. Ty se nepropagují, nevidíte je v televizi ani v časopisech. Jak to? Protože firmám nemohou vydělat takové peníze. Ukážeme si věci, které vás nebudou nic stát a můžete je aplikovat celý život. Jsou skvěle fungující a spolu s výše uvedenými faktory doslova raketově nastartují omlazování vaší pleti v obličeji.



Určitě stojí za to si ráno nebo večer najít 20 min a provést toto omlazující cvičení. Uvidíte, co se bude dít za několik týdnů. Pokud ještě předtím své tělo vyčistíte, zavedete návyky zdravého stravování, pak se těšte na reakce lidí, kteří vám budou říkat, že vypadáte skvěle a mnohem mladší. Výsledný efekt vždy závisí na tom, co děláte každý den. I když to je jen taková maličkost jako mini masáž obličeje. Ing. Martin Škába

Chytré ženy, věřím, že vám toto cvičení pomůže mít ještě zdravější a krásnější pleť v obličeji a bez vrásek.



Autor: Ing. Martin Škába
Výživový specialista
www.skaba.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !