8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dokonalý styl, zdravé vlasy

4. 12. 2013 | Krása
-Komerční sdělení-

Krásné vlasy jsou chloubou každé ženy a dívky. Vyjadřují životní styl i módní trendy. Jak ale dosáhnout doma perfektního účesu, aniž bychom vlasy zbytečně zatěžovali nebo dokonce poničili? Philips představuje přístroje ProCare, s jejichž pomocí vytvoříte požadovaný účes s maximální péčí a obavy z možného poškození vlasů tak můžete hodit za hlavu.

Žehlička Philips ProCare Sonic (HP8349) s okamžitým ohřevem využívá tři nejnovější technologie. TempPrecision přináší žehlení při stabilnější, a proto šetrnější teplotě těšně pod 200°C.
Žehlička na vlasy PhilipsVlasy tak zůstávají hebké a lesklejší než kdykoliv předtím. Keramické destičky s EHDTM technologií eliminují přítomnost horkých míst a udržují vlasy zdravé a technologie sonických vibrací přináší skvělé výsledky v kratším čase.


kónická kulmaKónická kulma Philips ProCare (HP8619) disponuje válcem o šířce 13 – 25 mm, jehož jemný sametový povrch Soft Touch poskytuje dokonalou kontrolu a tepelnou ochranu. Ženy tak mohou s jistotou, pohodlně a bezpečně upravovat své vlasy, a to i na těžko přístupných místech. Tato vrstva zároveň chrání před přímým kontaktem s vyhřívaným válcem prsty, uši, krk a vlasovou pokožku.

foukací kulma PhilipsFoukací kulma Philips ProCare (HP8656) přináší hned několik technologií chránících vlasy. Zatímco EHDTM zajišťuje rovnoměrnou distribuci tepla, technologie ThermoProtect zaručuje rychlé vysoušení při konstantní teplotě a poskytuje vlasům dokonalejší ochranu před přehřátím. Vše doplňuje i možnost volby ze tří nastavitelných teplot a rychlostí.

Vysoušeč vlasů PhilipsVysoušeč vlasů Philips ProCare (HP8260) s technologií ThermoProtect zajišťuje vlasům maximální péči. Unikátní sensor měří vlhkost vlasů při vysoušení a podle ní automaticky nastavuje teplotu vysoušení. Tím chrání vlasy před přehříváním a minimalizuje jejich poškození příliš horkým vzduchem. Ionizační technologii zamezuje poletování vlasů a přispívá k jejich lesku.
 
Vytvořte si doma jeden z aktuálních trend účesů!
Ať už je vám blízký romantický styl, či raději volíte spíše sportovní, vlnám se rozhodně nevyhýbejte a užijte si tento aktuální vlasový trend naplno a bez obav. Andy Uffels, kadeřník mezinárodních akcí a umělecký ředitel oddělení péče o vlasy společnosti Philips vybírá z aktuálních trendů. Tyto účesy si můžete vytvořit doma a zároveň pečovat o své vlasy.


Krokové návody, videa a další informace naleznete na: www.philips.cz/e/pece-o-vlasy/nová kónická kulma Philips






Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Dokonalý styl, zdravé vlasy:

Dokonalý styl, zdravé vlasy
Dokonalý styl, zdravé vlasy
Dokonalý styl, zdravé vlasy
Dokonalý styl, zdravé vlasy
Dokonalý styl, zdravé vlasy
 



Komentáře
« Předchozí   1…   23   24   25   26  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
já chci taky svíčky, chybí mi do celého stromečku Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Ještě není 20 hod a už mám 3 svíčky Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles