Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dokonalý styl, zdravé vlasy

4. 12. 2013 | Krása
-Komerční sdělení-

Krásné vlasy jsou chloubou každé ženy a dívky. Vyjadřují životní styl i módní trendy. Jak ale dosáhnout doma perfektního účesu, aniž bychom vlasy zbytečně zatěžovali nebo dokonce poničili? Philips představuje přístroje ProCare, s jejichž pomocí vytvoříte požadovaný účes s maximální péčí a obavy z možného poškození vlasů tak můžete hodit za hlavu.

Žehlička Philips ProCare Sonic (HP8349) s okamžitým ohřevem využívá tři nejnovější technologie. TempPrecision přináší žehlení při stabilnější, a proto šetrnější teplotě těšně pod 200°C.
Žehlička na vlasy PhilipsVlasy tak zůstávají hebké a lesklejší než kdykoliv předtím. Keramické destičky s EHDTM technologií eliminují přítomnost horkých míst a udržují vlasy zdravé a technologie sonických vibrací přináší skvělé výsledky v kratším čase.


kónická kulmaKónická kulma Philips ProCare (HP8619) disponuje válcem o šířce 13 – 25 mm, jehož jemný sametový povrch Soft Touch poskytuje dokonalou kontrolu a tepelnou ochranu. Ženy tak mohou s jistotou, pohodlně a bezpečně upravovat své vlasy, a to i na těžko přístupných místech. Tato vrstva zároveň chrání před přímým kontaktem s vyhřívaným válcem prsty, uši, krk a vlasovou pokožku.

foukací kulma PhilipsFoukací kulma Philips ProCare (HP8656) přináší hned několik technologií chránících vlasy. Zatímco EHDTM zajišťuje rovnoměrnou distribuci tepla, technologie ThermoProtect zaručuje rychlé vysoušení při konstantní teplotě a poskytuje vlasům dokonalejší ochranu před přehřátím. Vše doplňuje i možnost volby ze tří nastavitelných teplot a rychlostí.

Vysoušeč vlasů PhilipsVysoušeč vlasů Philips ProCare (HP8260) s technologií ThermoProtect zajišťuje vlasům maximální péči. Unikátní sensor měří vlhkost vlasů při vysoušení a podle ní automaticky nastavuje teplotu vysoušení. Tím chrání vlasy před přehříváním a minimalizuje jejich poškození příliš horkým vzduchem. Ionizační technologii zamezuje poletování vlasů a přispívá k jejich lesku.
 
Vytvořte si doma jeden z aktuálních trend účesů!
Ať už je vám blízký romantický styl, či raději volíte spíše sportovní, vlnám se rozhodně nevyhýbejte a užijte si tento aktuální vlasový trend naplno a bez obav. Andy Uffels, kadeřník mezinárodních akcí a umělecký ředitel oddělení péče o vlasy společnosti Philips vybírá z aktuálních trendů. Tyto účesy si můžete vytvořit doma a zároveň pečovat o své vlasy.


Krokové návody, videa a další informace naleznete na: www.philips.cz/e/pece-o-vlasy/nová kónická kulma Philips






Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Dokonalý styl, zdravé vlasy:

Dokonalý styl, zdravé vlasy
Dokonalý styl, zdravé vlasy
Dokonalý styl, zdravé vlasy
Dokonalý styl, zdravé vlasy
Dokonalý styl, zdravé vlasy
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Donnu Hair taky mám a chválím!!! Je super
Obrázek uživatelky
profil
Tak já to risknu. Se značkou už mám zkušenosti, tak snad se nezhoršili. Když se něco podělá, tak Donna to zachrání Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Žehlička je taky super! Určitě doporučuju. Donnu Hair taky používám. Pomohla mi s růstem vlasů. Nechtěly pořádně růst a jak jsem jí začala brát, tak se to prolomilo Smajlík takže rozhodně vřele doporučuji Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Jaký je ten fén? Chci si ho koupit. Respektive si ho nechám koupit k vánocům.
Donnu Hair používám taky. Teď už taky forte a taky chválím, jsou super. Další balení mi slíbila ségra na vánoce, tak jsem ráda, že nemusím utrácet.
Jen ten fén mám blbý. A s tou žehličkou nahoře nemáš zkušenost?
Obrázek uživatelky
profil
Philips je super značka. Mám od nich fén od října http://kulmy.heureka.cz/philips-hp8270-fen/#section a jsem naprosto spokojená. Nepálí a fouká hodně silně, což je super. Na vlasy taky ještě používám výživu Donna Hair Forte http://www.zlekarny.cz/produkt/263-donna-hair-forte-3mes-kura-tob90naus-swarovski2013 Je to první výživa po které vidím zlepšení. A kadeřnice mě teď chválila, že mám vlasy v mnohem lepším stavu.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles