8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dovolená s celou rodinou za pár korun!

29. 06. 2018 | Praktické rady
-Komerční sdělení-

Letenky-levne.cz



Letní dovolené v poměru k ostatním volnům věnujeme nejvíce času, nicméně i v tomto případě  se snažíme minimalizovat čas strávený na cestě. Skvělou volbou je proto letět letadlem a vyhnout se tak všem dálničním uzavírkám a nekonečným zácpám. Nákup letenek je dnes nejen otázkou pár kliknutí, ale i se to vyplatí.  Časově i finančně. Nevěříte? Přesvědčte se sami.

Na novém českém vyhledávači letenkylevne.cz máte hned po otevření stránky možnost vidět nejlevnější letenky z ČR do celého světa, které tento systém aktuálně nabízí. Ceny jsou konečné, bez dodatečných poplatků a s garancí, že 98 % zobrazených letenek je v reálném čase skutečně dostupných. Patříte-li mezi ty, kteří se řídí hlavně cenou, pak máte v tento okamžik pravděpodobně jasno, kam se třeba již za pár dní vydáte. Ostatní mohou do vyhledávače zadat minimum parametrů, které je v tu chvíli napadá. Například "jižní Evropa" v letních měsících.



Během pěti vteřin se vám zobrazí nabídka možných destinací, a ty vás mohou dále inspirovat ve vašem plánování. Možná se do dané lokality chcete podívat v konkrétním měsíci, na víkend nebo více dnů. Zvažujete, že se na cestu vydá více rodin, místo v poledne se vrátíte až večer. Prostě cokoliv, co vás napadne. To vše upřesňujete klikáním v jednom okně, nemusíte se nikam vracet zpět, nic znovu vyplňovat. Na displeji se vám jen aktualizují výsledky vašeho vyhledávání dle nově zadaných parametrů.

Mallorka


Tak co říkáte, kam letos s rodinou vyrazíte? 

Tady je od nás několik tipů.


Mallorca – je největším z Baleárských ostrovů. V létě se zde můžete těšit na teploty kolem 30 °C, ale také krásné pláže a čisté moře. Na své si zde přijdou i milovníci památek. Řada z nich jako např.  katedrála La Seu se nachází v hlavním městě Palma de Mallorca. Na letenkylevne.cz z Prahy od 4 300 Kč.



Letenky-levně.cz

Dubrovník – toto chorvatské přístavní město je často nazýváno "perlou Jadranu". K jeho pohádkové atmosféře přispívá unikátní subtropická vegetace a hodnotná architektura. V letních měsících můžete navštívit kulturní festival - Dubrovnické letní hry, jehož se každoročně účastní okolo dvou tisícovek světoznámých umělců. Na letenkylevne.cz z Prahy od 3 900 Kč.






Fuerteventura


Fuerteventura – druhý největší z Kanárských ostrovů vás na první pohled okouzlí svými nekonečnými plážemi pokrytými zlatavým či bílým pískem a blankytným mořem. Nicméně zamířit můžete i do místních vesniček, vydat se po stopách větrných mlýnů nebo vyrazit do jedné z chráněných přírodních rezervací. Na letenkylevne.cz z Prahy 4 850 Kč.





Malaga

Málaga – toto přístavní město na jihu Španělska patří díky svému příjemnému podnebí, otevřenosti místních obyvatel,  působivé scenérii Slunečného pobřeží a okouzlujícím plážím k jedním z nejoblíbenějších kulturně-turistických destinací Iberijského poloostrova, kde si můžete dopřát potěšení všech svých smyslů. Na letenkylevne.cz z Prahy od 2 600 Kč.








Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Dovolená s celou rodinou za pár korun!:

Dovolená s celou rodinou za pár korun!
Dovolená s celou rodinou za pár korun!
Dovolená s celou rodinou za pár korun!
Dovolená s celou rodinou za pár korun!
Dovolená s celou rodinou za pár korun!
Dovolená s celou rodinou za pár korun!
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !