8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Drsný rozchod

13. 12. 2011 | Vaše příběhy
Tento příběh se stal mému známému, říkejme mu třeba Tomáš.
Tomáš několik let žil s holkou, která se jmenovala Lenka. Vše klapalo a po třech letech společně plánovali svatbu. Do svatby se hnala spíš Lenka než Tomáš, ale Tomáš byl rád. Taky už měl čas na ženění a všichni se neustále ptali, kdy bude svatba a dítě.


Lenka aktivně cvičila aerobic a před svatbou se rozhodla jet s kamarádkou na dovolenou, kde se měly věnovat hlavně aquaaerobicu. Tomáš ji nejdřív samotnou nechtěl pustit, pak si řekl, že si oba od sebe odpočinou, a že tím spíše se budou na svatbu těšit. Když se Lenka vrátila, byla krásně opálená a odpočatá. Krátce po návratu z dovolené se začala chovat divně. Bývala náladová, s Tomášem se často hádala a kolikrát večer nepřišla domů z práce a vymlouvala se, že jí náhle volala ještě zákaznice, a tak ji vzala. Tomáš nikdy nebyl podezíravý, ale když takových náhod bylo čím dál více, rozhodl se si Lenku trochu prověřit, protože ač nechtěl, přestával jí důvěřovat. Jednou, když bylo jasné, že se Lenka opět opozdí, rozhodl se jet za ní do práce. Tam bylo ale zhasnuto a Lenčino auto tam také nestálo. V tu chvíli si byl Tomáš jistý, že mu Lenka lže. Večer Lenka přišla s tím, že se opět namanula neodbytná zákaznice, když jí Tomáš řekl, že tam byl a bylo zhasnuto, začala se omlouvat, že byla u kamarádky. Tomáš jí řekl, že jestli nechce svatbu, tak ji prozatím odloží, Lenka začala brečet a říkat Tomášovi, jak ho miluje a že svatbu chce.
Tomáš přestával Lenku chápat.

Dříve milá, hodná a najednou podrážděná, jejich milostný vztah byl na nule a Tomáš si byl téměř jistý, že ho podvádí. Tomáš musel ke své účetní odvézt veškeré papíry, aby mu vypracovala daňové přiznání, a tak si vyhradil jeden den, aby po bytě našel veškeré papíry a daňové doklady. Vzal krabičku od bot polepenou barevným okrasným papírem a otevřel ji. To, co uviděl, ho šokovalo. V krabičce bylo album fotek z Lenčiny dovolené a několik krabiček léků, a z příbalových letáků zjistil, že jsou to léky na pohlavně přenosné nemoci. V tu chvíli mu bylo vše jasné. Když Tomáš otevřel album s fotkami, nestačil se divit. Lenka - sedící na ručníku v náruči cizího chlapa, Lenka - na klíně cizího chlapa, ve vodě, na večeři...Tomášovi se klepaly ruce, tolik Lence věřil a ona mu takhle lže. Když se Lenka vrátila jako vždy pozdě večer, měla sbalené věci a Tomáš jí řekl, ať odejde, že zruší svatbu a je mezi nimi konec, ještě podal Lence polepenou krabičku od bot s fotkami a léky. Lenka se začala hroutit a prosila, ať ji nevyhazuje, že mu vše vysvětlí. Tomáš nic slyšet nechtěl, vše mu bylo jasné, přesto ho zajímalo, co mu Lenka poví, a tak poslouchal.

Samozřejmě to byly samé lži a výmluvy. Když Lenka odcházela, řekla Tomášovi, že mu ze života udělá peklo. Jejích výhrůžek se nezalekl, o to víc byl překvapený, když se druhý den vrátil z práce. Lenka měla všechny věci zpět, doma byl velký nepořádek, Lenka si vařila nějaké jídlo a všude možně se válely neumyté hrnce a nádobí. Když jí volal, nebrala mu telefon. Večer se vrátila opilá s tím, že si zjistila, že ji nemůže jen tak vyhodit, když tam má trvalý pobyt a že jí musí najít nový byt. Tomášovi bylo jasné, že to nebude tak lehké Lenku vyhodit, a tak jí tedy našel byt, když se tam Lenka šla podívat, řekla, že nebude bydlet mezi šváby a odešla.

Tomáš začínal být bezradný. Jednou Lenka přišla s tím, že odejde, když jí dá padesát tisíc. Tomáš se začal smiřovat s tím, že pokud chce mít klid, bude jí muset peníze dát. O několik dní později Tomáš vybral z účtu částku, kterou Lenka chtěla, a jel domů. Dveře bytu byly otevřené a veškerý nábytek byl pryč. Tomáš zavolal policii a hned jim sdělil, že ví, kdo to byl. Jel za Lenčinou matkou a řekl jí, co se stalo, ta jen brečela a řekla, že jí je vše moc líto, ale že neví, co se to s Lenkou děje.

Druhý den Lenka přišla do bytu jako by nic a chtěla ještě peníze. Tomáš jí řekl, že veškerý nábytek byl jeho a že jí v žádném případě žádné peníze nedá a ať je ráda, že na ni nepodal trestní oznámení. Lenka se mu vysmála a z kapsy vytáhla těhotenský test. Mávala mu s ním před očima a říkala, že to nebude mít tak jednoduché, že je s ním těhotná. Protože od jejich posledního milování uběhlo několik měsíců, byl si Tomáš jistý, že jestli Lenka skutečně těhotná je, tak určitě ne s ním, a trval na potvrzení od lékaře. Lenka samozřejmě žádné potvrzení nepřinesla, protože jednoduše těhotná nebyla.
Jednou v noci Tomášovi začaly chodit výhružné zprávy. Věděl, kdo mu je píše, ale neřešil to. Ráno měl propíchané všechny gumy u auta. V práci zjistil, že na jednom pracovním stroji jsou uvolněné šrouby. Ještě, že před každou prací stroje kontroloval, kdyby to neudělal, vše by mohlo skončit velkým neštěstím. O pár dní později si Lenka dala tu práci obvolat Tomášovu rodinu a známé a řekla jim, že za rozchod může on, že chodí do bordelu, domů chodí opilej, že ji mlátil a přidala spoustu dalších nesmyslů. Nevěděl, jak z toho všeho ven. Jediné, co ho napadlo, bylo se odstěhovat, ale nebyl si jistý, zda by to pomohlo.
Jednou se u piva svěřil známému a ten jen zíral, slíbil mu, že mu s Lenkou pomůže, že má švagra kriminalistu a muž v uniformě na ni určitě bude platit.

Dohodli se, že Tomáš Lence zavolá, že jí chce dát ty peníze. V bytě už čekal policista a na stole byla špionážní kamera, která byla zabudována v klíčence, kterou Tomáš pro tyto účely koupil. Když Lenka zazvonila, policista se schoval v koupelně, a Lenka šla do obýváku. Tomáš jí řekl, ať si sedne a nabídl jí místo u stolu tak, aby ji snímala kamera. Tomáš se jí ptal, jestli náhodou neví něco o výhružných zprávách, propíchaných gumách a uvolněných šroubech. Lenka se začala smát a řekla, že věděla, že ho vystraší. Tomáš jí říkal, že to už není sranda, že se mohlo stát nějaké neštěstí, a že za to by taky mohl jít do vězení. Lenka se smála a řekla, že o to se přeci celou dobu snaží, a ať jí konečně dá peníze, ať může jít. Tomáš jí podal obálku a řekl, že mu musí slíbit, že bude klid. Lenka řekla, že to slíbit nemůže, že se uvidí. Když se chystala k odchodu, policista vyšel z koupelny a zabránil Lence v odchodu, ta tomu nemohla uvěřit a ptala se, co to má znamenat. Tomáš vzal klíčenku a ukázal ji Lence, že je v ní zabudovaná kamera a že má vše nahrané. Policista jí řekl, kolika trestných činů se dopustila a jaký trest jí za to hrozí. Lenka jen lapala po dechu. Policista jí řekl, ať Tomášovi vrátí obálku s penězi. Viděl, jak má Lenka na krajíčku, a tak jí řekl, že aby se omlouvala rodině a známým, to po ní chtít nebude, že má přeci video, které jim ukáže, ale řekl, že žádné peníze nedostane a chce zpět svůj nábytek.

Lenka odešla a druhý den Tomášovi volala, kam mu má nábytek přivézt. Když nábytek navozila zpět a chystala se k odchodu, zeptal se jí Tomáš, proč to udělala a jestli jí to není líto. Lenka chvíli přemýšlela a pak řekla: " Víš, Ty jsi byl hrozně moc fajn, všechno jsi zařídil, dokázal bys zařídit snad  i raketu na Mars a mně s Tebou bylo dobře, ale pak mi hrozně vadil Tvůj úspěch, prostě jsem Tě začala nenávidět, ale teď mě to mrzí. " Rozloučili se s tím, že se nikdy neuvidí a na vše zapomenou. O dva roky později se Tomáš oženil a dozvěděl se, že Lenka se také vdala a měla dítě. Před nedávnem Tomášovi volal Lenčin manžel, že se rozvádějí a že mu Lenka dělá ze života peklo a nechce mu dávat dítě, jestli by se s ním nemohl sejít a poradit mu. Tomáš mu řekl, že je mu to líto, ale že s Lenkou nechce mít nic společného, protože si s ní užil své.

Šárka D. - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
tak to je síla
Obrázek uživatelky
profil
tak to je masakr Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Moje vnoučata by řekla, to je ale hustý! To snad ani nemůže být žena, hlavně pryč z její působnosti! Moc pěkně napsané, ale smutné.SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
pane jo....co pak s takovým to člověkem.Ale jinak je to velice hezky napsané, ale zažít tento teror bych nechtěla.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
co dokáže zhrzená láska a bývalá snoubenka - snad je dobře, že se takhle "vybarvila" ještě před svatbou. Ale jinak je to opravdu síla Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles