8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hledá se táta a máma - 4.12. 2017

4. 12. 2017 | Televizní tipy
Svobodná maminka Petra, nesmělý optimista René a romantický dobrodruh Josef vyrazili za svými protějšky. Petra a Josef mají před sebou poslední návštěvy a čeká je zásadní rozhodnutí, koho pozvou na dovolenou se svými dětmi. René je teprve na začátku cesty, kdy bude ale konfrontován s nepříjemnou skutečností a jeho plány se začínají hroutit. Uvidíte už v pondělí 4. prosince ve 21.30 na Primě v oblíbené seznamovací show Hledá se táta a máma.

Hledá se táta a máma – 4.12. 2017:


Reného skupina zatím trávila čas společně v jeho domě. Veronika a Růženka už se se stavem jeho domácnosti smířily, jen Mirka si občas ještě rýpne. Dům v ní zanechal nezapomenutelnou stopu. Pořádek, nebo spíš nepořádek, je navíc znovu velkým tématem s nečekaným příchodem fotomodelky Silvie. Nepřehlédnutelná vyřazená nápadnice se rozhodla, že z Reného udělá fešáka. Je připraven na průvan v šatníku? Nevzhledné kšiltovky, stará trička, náušnice, to vše by Silvie vyměnila! René si svůj oblíbený styl ale obhajuje a nevypadá, že by byl změnám nakloněn. Čemu se ale nevyhne, je vyřazování.

Hledá se táta a máma - 4.12. 2017A rozhodne se pro překvapivé řešení a opravdu nepříjemnou zkoušku v podobě pití syrových vajíček. Co všechno jsou dámy ochotné udělat pro lásku? To se možná René dozví už brzy také na návštěvách. Nejdříve zamíří za Mirkou, kde bude příjemně překvapen. U ní doma je to moc hezké a René se s ní nečekaně sblíží. Ukáže se, že přes všechny neshody dokážou najít společnou řeč. Samozřejmě nejvíc se René těší za svou favoritkou Veronikou. U ní ho ale vřelé přivítání, jaké si představoval, nečeká. Co se děje? Proč najedou takový chlad? Z nepovedené návštěvy je zaskočený a přemýšlí, co bude dál.

Maminka Petra dorazí do Prahy na návštěvu za Pavlem. Vzhledem k tomu, co ale už mezitím četla na jeho profilu na sociální síti, kde hledal ubytování pro ženu s dětmi, je ale už skeptická a její neblahé tušení se potvrdí. Stejně jako Vlasta, ani on ji s dětmi nemá kam ubytovat. Potěšit je chce alespoň lekcí se šampiónem v boxu pro Kevina. Petra se ale hned poté pakuje s dětmi pryč. Cestou domů přemýšlí, jak velkou možná udělala chybu, když ze hry o své srdce vyřadila Romana. Rozhodne se mu zavolat a je překvapená souhlasem, aby se u něj s dětmi zastavila.

Pro Romana je to příjemné překvapení a ukáže se, že je pro Petru s dětmi schopen rychle připravit nejen střechu nad hlavou, ale i zajímavý program. Petra je nadšená a přemýšlí, že svou chybu napraví. Její rozhodnutí je pro ostatní nápadníky překvapením a rozbouří další vlnu emocí. Vybrat si ale společníky na dovolenou je nezbytné, i když emocí plné vyřazování přinese i jedno zásadní sdělení. Přinese slunná Itálie uklidnění situace a příslib velké lásky?

Josef pokračuje v příjemném tempu návštěv svých nápadnic. Rozloučí se s Radkou a míří za Silvou. Ta na něj čeká nejen se svým malým synem, ale také s maminkou. Už podruhé se tak Josef nevyhne setkání s možnou tchyní. A stejně jako maminka Nikoly, i ta Silviina je na něj zvědavá. Povídání je to nakonec ale příjemné pro obě strany, a navíc má Josef možnost bavit se se Silvií i o vážných věcech – o budoucnosti či dětech. Kolik by jich každý ještě chtěli mít?

 I na něj však čeká vyřazování a rozhodnutí, koho s sebou vezme na dovolenou. A ani tentokrát to nebude bez slz. Kdo je bude ronit? Na dovolenou se pojede do Vysokých Tater na Slovensko. A i přesto, že vybrané Josefovy finalistky se těšily spíš na moře, hotel, který pro ně na horách vybral, je příjemně překvapí.

Sledujte devátý díl seznamovací show Hledá se táta a máma v pondělí 4.12. 2017 ve 21.30 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Hledá se táta a máma - 4.12. 2017:

Hledá se táta a máma - 4.12. 2017
Hledá se táta a máma - 4.12. 2017
Hledá se táta a máma - 4.12. 2017
Hledá se táta a máma - 4.12. 2017
Hledá se táta a máma - 4.12. 2017
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles