Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Alex Flinn - Netvor

14. 05. 2013 | Knižní tipy
Název knihy: Netvor
Autorka: Alex Flinn
Překlad: Miloš Chlouba
Nakladatelství: Moba
Vázaná vazba
Formát: 145x 205 mm
Počet stran: 256
Rok vydání: 2013
Cena: 192 Kč

Jsem Kyle Kingdon. Jsem netvor. Zvíře. Ne vlk nebo medvěd, gorila nebo pes, ale odporná stvůra, která chodí vzpřímeně. Jsem zrůda. Myslíte si, že vám vyprávím pohádky? Mýlíte se. Vše je skutečné. Místo - New York City. Čas - současnost. Nejsem znetvořený, není to nemoc. Budu takový navždy, jestli neprolomím kletbu.

Alex Flinn - NetvorAno, kletbu, kterou na mě uvrhla ve škole čarodějka. Proč mě proměnila v netvora, který se ve dne skrývá a v noci se vydává na lov? Řeknu vám to. Řeknu vám, jak jsem byl Kylem Kingsburym, klukem, jakým byste si přáli být, s penězi, perfektním vzhledem a perfektním životem. A potom vám řeknu, jak jsem se stal perfektním… netvorem.

Kyle Kingson má perfektní život, líbí se dívkám, má peníze, úspěch. Chová se však velmi arogantně. I přesto mu dívky nadbíhají. Povýšenecky se chová i ke svým spolužačkám a tak jednoho dne, ho jedna z nich (čarodějka) promění v netvora. Kyle má jedinou šanci na záchranu a proměnu zpět v člověka. Najít opravdovou lásku . Má však čas pouze jeden rok….

O autorce knihy Netvor:


Alex Flinn je americká spisovatelka, jejíž titul Netvor (Beastly) se umístil na prvním místě Bestseller list New York Times a několik měsíců pobyl i na nejvyšším místě USA Today Bestseller list. Alex Flinn se narodila v Syosset, ve státu New York. Číst už uměla ve třech letech a už v pěti věděla, že se stane spisovatelkou. První dopis, který obdržela od vydavatelství, jí přišel v osmi letech (odmítavý). Ve 12 se přestěhovala s rodinou do Miami na Floridu, kde zažila opravdu těžké časy, neměla žádné přátele a bylo pro ni obtížné navázat kontakt, protože byla velmi stydlivá.

A tak trávila čas psaním a hledáním témat. Začala chodit na střední uměleckou školu (velmi podobnou té, co popsala v knize Diva). Pak přesedlala na práva. Jak se později ukázalo, to byla ta správná škola, kde se učit psát pro teenagery. Jak říká: „ psaní pro –náctileté a pro soudce je velmi podobné, mají vysoké nároky na svůj čas a minimální čas na čtení. Také navštěvovala Miami-Dade State advokátní kancelář a studovala případy domácího násilí, ve kterých později nalezla inspiraci pro první knihu Breathing Underwater (2001).

Breathing Underwater se umístila mezi Top 10 nejlepších knih pro mladé-dospělé vybrané Americkou knihovnickou asociací.  Následovaly Breaking Point, Nothing to Lose, Fade to Black, Diva, Beastly (Netvor) a A Kiss in Time. Alex Flinn žije v Miami s rodinou (manžel, dvě dcery, pes, kočka, želva). Miluje umění, ráda jezdí na kole a cestuje.

Tuto knihu Alex Flinn - Netvor koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství MOBA.



Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlíkSmajlíkPěknéSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles