8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

ISCARE otevírá nové centrum revmatologie

17. 01. 2017 | Nemoci
-Komerční sdělení-

Pražská klinika ISCARE rozšiřuje možnosti léčby, pacientům nabídne nejmodernější zázemí centra revmatologie. Jeho specialitou bude tzv. biologická léčba, která v posledních letech znamená průlom v léčbě revmatoidní artritidy. Oddělení povede jako primářka jedna z předních českých odbornic MUDr. Pavla Vavřincová, CSc.

Centrum revmatologie je zaměřeno na diagnostiku a biologickou léčbu pacientů s revmatoidní artritidou, psoriatickou artritidou a ankylozující spondylitidou (Bechtěrev). Nové oddělení bude v rámci kliniky ISCARE úzce spolupracovat s centrem pro střevní záněty (IBD), kde až 30 % pacientů trpí jak gastrickými, tak i revmatologickými záněty. To značně zjednoduší léčbu a přinese větší pohodlí pacientům.

MUDr. Pavla Vavřincová, CSc. je specialistkou v oboru revmatologie, s více než 30-ti letou praxí. Za svou dosavadní kariéru řídila 17 revmatologických mezinárodních studií a dalších se spoluúčastnila jako vedoucí pracovník. Primářka Pavla Vavřincová je zároveň pediatrička, takže může jako jeda z mála v ČR léčit i vzácná onemocnění artritidy u dětí

Biologická léčba dává šanci na úplné uzdravení


ISCARECentrum revmatologie se bude zaměřovat především na chronická autoimunitní onemocnění, jejichž nejtěžší formy jsou léčeny tzv. biologickou léčbou. Ta poskytuje šanci na uzdravení těm, kteří by jí před několika lety ještě neměli. Jedná se o průlom v léčbě revmatoidní artritidy, jelikož může pacienta navrátit do běžného života. Aplikuje se v rámci léčby revmatoidní artrózy nebo psoriatické artritidy.

Léčba je zacílena na imunitní systém a zablokování činnosti určitých buněk.  Nasazuje se tehdy, když pacienti nedostatečně reagují na stávající léčbu, nebo v případě zvlášť těžkého průběhu nemoci. Dnes se díky biologické léčbě již nepovažuje za úspěch zpomalení nemoci, ale její úplné zastavení tak, aby zánětlivý proces vymizel ze všech kloubů. Tuto možnost plného uzdravení v současnosti nabízí právě jen biologická léčba.

Veškeré informace o novém centru revmatologie, nejčastějších nemocech a biologické léčbě jsou k dispozici na webu ISCARE

ISCARE


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles