8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak jednoduše na podzimní změnu? Vyzkoušejte ofinu!

4. 11. 2023 | Péče o vlasy
Toužíte po změně vzhledu? S tím vám dokonale pomůže ofina, a to i bez většího stříhání a dalších zásahů. Tvar ofiny dokáže proměnit nejen vzhled celého účesu, ale také pomoct s tvarováním obličeje. Pomůže i se zakrytím případných nedostatků, jakými jsou třeba vysoké čelo, vrásky nebo akné.

Ofina podle tvaru obličeje


Odborníci pro vás mají několik tipů, jak vybrat ideální tvar ofinky. Vždy je ale stejně nejdůležitější, v jaké se budete nejlíp cítit sama.

    • Máte-li oválný obličej, máte veliké štěstí. Pro tento tvar obličeje se totiž hodí jakýkoliv střih ofiny. Nebojte se zkoušet. I kdybyste se například v rovné ofince necítila dobře, za pár týdnů doroste do delší patky a vy můžete zkoušet dál.

ofina podle tvaru obličeje    • Majitelky hranatého obličeje budou ofině vděčné za zjemnění rysů, s tím skvěle pomůže vzdušná patka. I pěšinka by se měla volit na vámi preferovanou stranu. Naopak se vyhněte rovně střižené ofině.

    • Kulatému obličeji bude slušet ofina sestříhaná postupně podél tváří, včetně delší vzdušné patky. Tento střih obličej opticky zúží. Tupě střižená ofina by obličej naopak více zakulatila.

    • Ideálním typem pro delší ofinu je srdcovitý obličej, který je širší v oblasti čela a užší u brady. Ofina by měla být vzdušnější, prostříhaná, ne příliš tupě střižená.



Péče o ofinu


O ofinu je většinou třeba více pečovat. Po umytí jí dát tvar vyfoukáním přes kulatý kartáč, look pak zfinalizovat přežehlením. Důležitá je i následná péče a fixace účesu s pomocí stylingových přípravků. Ofinu je nutné i pravidelně zastřihávat, často totiž velmi rychle „přeroste“ svůj tvar.


Tipy od kadeřnice


    • Pokud není ráno účes úplně svěží, stačí umýt a vyfoukat pouze ofinu a zbytek vlasů stáhnout do drdolu nebo splést do copu. Tato úprava dodá skvělý pocit a účes tak získá o den delší životnost.

    • Skvělým pomocníkem pro účesy s ofinou je suchý šampon. I ten přidá den bez mytí a účes bude stále svěží.


Zdroj, foto: Salóny Klier



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !