8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak podpořit zdraví vlasů v horkém létě

8. 06. 2023 | Péče o vlasy
-Komerční sdělení-

kadeřnictví KLIER




Léto je tady! A s ním i vytoužená dovolená. Myslete v tomto období i na vaše vlasy. Pečujte o ně a uvidíte, jak se vám odmění. Na rozdíl od kůže slunce vaše vlasy nespálí, ale škodlivé UV záření umí velmi rychle narušit jejich strukturu. A to je zbytečné. Do cestovního kufru proto přidejte, mimo opalovací krém, i speciální ochrannou vlasovou kosmetiku. Inspirujte se tipy, které pro vás připravili odborníci ze salónu Klier.


péče o vlasy řada Soleil od Kérastase    • V létě vsaďte na opravdu kvalitní vlasové produkty s UV filtry. Doporučujeme např. oblíbenou „sluneční“ řadu Soleil od Kérastase, která umí vlasy vyživit a hydratovat, má UV filtr a pečuje speciálně o vlasy namáhané chlórem, sluncem a slanou vodou. Najdete zde šampon Soleil Bain Après-Soleil, který vlasy zbaví zbytků soli, chlóru a písku, masku na vlasy Soleil Masque Après-Soleil, ochranný krém s UV filtrem Kérastase Soleil Crème UV Sublime nebo velký letní hit - hydratační dvoufázovou olejovou mlhu Soleil Huile Sirène. Ta vám vytvoří krásně přirozené plážové vlny.


Résistance Ciment Thermique od Kérastase    • Další fajn tip na produkty jsou ty s termoochranou. Na sluníčku se může teplota vyšplhat až do závratných výšin, tyto produkty vaše vlasy přesto ochrání a vytvoří něco jako „ochranný tepelný štít“. Vlasy také vyživí a dodají krásný lesk a zdravý vzhled. Využijete je také, pokud vlasy žehlíte, kulmujete či upravujete s jinými elektrickými přístroji. Vyzkoušejte třeba termoaktivní obnovující péči Résistance Ciment Thermique od Kérastase. Je bezoplachová a vlasové vlákno obnoví, zpevní a tonizuje. Stačí aplikovat do ručníkem vysušených vlasů a upravit pak běžným způsobem.


    • Chraňte vlasy přes slunečními paprsky přikrývkou hlavy. Co si třeba dopřát krásný letní klobouk nebo módní šátek? Kdykoli můžete, využijte také slunečník.


    • Před koupáním vlasy vždy sepněte, ochráníte je tak před zbytečným poškozením a zacucháním.


    • Vlasům nedělá dobře mořská sůl, ani chlór v bazénu. Pokud to jde, vlasy vůbec nenamáčejte. Pokud je namočíte, vždy z nich pak sůl a chlór důkladně vymyjte.

salony Klier

Do salónu Klier? Bez objednávání!


V Klieru totiž vědí, že zdravé vlasy nepočkají. Salóny najdete na 33 místech České republiky a postarají se zde o vás profesionálně vyškolení odborníci. Jsou otevřené 7 dní v týdnu a nemusíte se objednávat! Více informací a vaše nejbližší kadeřnictví najdete na www.klier.cz. Svou letní vlasovou kosmetiku pořídíte v salónech Klier nebo z pohodlí domova na www.shop.klier.cz.




kadeřnictví KLIER



















Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Jak podpořit zdraví vlasů v horkém létě:

Jak podpořit zdraví vlasů v horkém létě
Jak podpořit zdraví vlasů v horkém létě
Jak podpořit zdraví vlasů v horkém létě
Jak podpořit zdraví vlasů v horkém létě
Jak podpořit zdraví vlasů v horkém létě
Jak podpořit zdraví vlasů v horkém létě
Jak podpořit zdraví vlasů v horkém létě
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !