8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak se daří Martině po 4 týdnu hubnutí? Je spokojená s výsledky?

29. 07. 2022 | Diety
-Komerční sdělení-

V úvodním článku jsme vám představili paní Martinu, kterou trápí kila navíc. Ráda by se opět vrátila k aktivnímu životu, chce zase jezdit na kole, cvičit jógu a cítit se především lépe. Nyní má za sebou čtyři týdny, kdy je pod dohledem výživových poradců, a může tak už zhodnotit první změny na postavě.

Paní Martina má problém v pravidelném stravování. Nemá potřebu jíst a často tak dojde i k tomu, že jídlo úplně vynechá. Nově s nízkosacharidovou dietou KetoMix a za pomoci výživových poradců si nastavila nový jídelníček, který se snaží dodržovat. Jak se Martině daří a jak zvládá změny spojené se zařazením nových jídel?

hubnutí s KetomixMartina


Věk: 58 let
Aktuální váha: 81,5 Kg
Výška: 175 cm
Ráda by zhubla na: 76 Kg


Před 4 týdny jste dostala od redakce produkty KetoMix diety, jak jste s nimi spokojená?

Po počátečním šoku z netradičních velikostí jednotlivých porcí jsem postupně přicházela produktům a chuť. Některé mi vysloveně chutnají, na některé jsem si musela zvykat. Ale spokojená opravdu jsem.

Zkoušíte z jídel připravovat i nějaké recepty? Našla jste si nějaký oblíbený? Máte hlad?

Na to bohužel nemám vůbec čas. Pokud se mi podaří být celý den doma, tak ihned začnu kombinovat a vymýšlet, ale to se za celou dobu prvního měsíce stalo možná 2x. Hlad bych neměla, kdybych si poctivě připravovala jídlo. Ale jsem natolik rozlítaná, že někdy hlad mám, a protože nechci jíst nic  jiného, tak čekám, až přijedu domů a teprve se najím. A taky vím, že to není dobře a pokouším se na tom pracovat.

Jaká je vaše aktuální váha? Podařilo se vám zhubnout? Případně kolik?

Vážím 81,5 kg, čili zatím se mi podařilo zhubnout 2a půl kilogramu, tradičně jsem zmenšila objem ve stehnech, přes zadek a zhubla jsem v obličeji. Potom přijde na řadu hrudník a až nakonec, hodně, nakonec, začnu hubnout břicho. Takto to mám od puberty, kdy jsem se snažila hubnout kvůli sportu.

Jak vaši změnu jídelníčku a postavy vnímá vaše okolí, jaké jsou jejich reakce?

Asi je to tím, že jsem vysoká, ale zatím si nikdo ničeho vůbec nevšiml ☹

Máte před sebou ještě další 4 týdny hubnutí, čeho si přejete v tomto období dosáhnout?

Upevnit si své návyky v pravidelnosti a kvalitě stravování. Zatím nemám žádné zbytečné chutě na nic, velmi mě překvapilo, že ani ne na sladké – nedovedla jsem si představit kávu bez zákusku, ale teď jsem zjistila, že si kávu bez zákusku vychutnám daleko víc. Stejně tak netoužím po žádných nezdravých přílohách. Chybí mi pečivo a ovoce – zvlášť v tomto období nádherně červených melounů, ale moje motivace je silnější.

Jak se cítíte? Vnímáte už změny? Na co se těšíte?

Cítím se skvěle hlavně ráno. To jsem odpočinutá, plná života. Pak mi začne energie trochu chybět, ale to jsou důsledky ketózy. Změny vnímám úplně ve všem. Lépe se hýbu, snadno si zavážu boty, zase si bez problému oblékám předloňské šortky a těším se, že tento trend bude pokračovat. Díky KetoMixu jsem zjistila, že moje nespecifická intolerance lepku je faktický problém, který teď vůbec nepociťuji, po žádném jídle mě nebolí břicho, prostě cítím se dobře, lehčeji a sebevědoměji.

Cvičíte nebo děláte nějaký sport?


Jezdím na kole, nemám problém ujet 60 kilometrů, ale zpočátku to bylo velké utrpení, protože jsem nevěděla, že v ketóze je těžší zvolit správnou stravu, aby tělo při takovém sportu nestrádalo. Nakonec jsme to se skvělou výživovou poradkyní vyřešily a teď už zase můžu jezdit a plavat. Jen si dávám menší počet kilometrů a ve vodě jsem opatrná.

KetoMix




















Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !