8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak se zbavit vrásek bez drahých krémů

29. 01. 2014 | Krása

Mezi námi chytrulkami je také hodně babiček. Chlubíme se svými vnoučaty a dětmi. Chlubíme se svými pejsky, kočkami, kanárky. Chlubíme se svými byty, svým háčkováním, cukrovím, svou cizrnou, svými topinkami. Ale už méně se chlubíme svými tvářemi. Říkají nám: Nauč se moudře snášet změny svého obličeje a těla.

My, starší ženy, už víme, že všechno na našem těle nějak více podléhá gravitaci. Klesají nám oční víčka, koutky u úst, poklesávají ňadra i zadeček. Většina žen neuvažuje o sebevraždě při prvním náznaku vrásky. Ale taky zrovna nebaštíme to, že nám všichni tvrdí, že s vráskami budeme vypadat moudřejší. Existuje mnoho jiných cest, jak vypadat moudře i bez vrásek.  A jak tedy na vrásky? Existují způsoby, při kterých nebudeme muset kupovat předražené krémy proti stárnutí nebo hledat nejbližší kosmetický salón. Je to přírodní cesta,  a bude nás stát jen pár kaček.  

exotické ovoce - ananas a mango1. Banány a jejich slupky byly používány po staletí jako pomoc s mnoha kožními problémy, včetně akné, vrásek, bradavic, lupénky.

Rozmixuj banán na kašičku, a touto kaší si potři celý obličej. Pozor na domácí zvířátka a vnoučata, aby se vás nepokoušely olizovat. Nejlíp se tato maska aplikuje, když se někde zavřete, pustíte si hezkou hudbu a meditujete si u toho. Banány prostě nejen chutnají, ale mají i mnoho dalších využití. (Už jste si třeba zkoušely banánovou slupkou - tou bílou stranou, vyčistit zuby? Má to bělící účinek. Nebo můžete zkusit ošetřit stejným způsobem kožené boty.)


2. Kokosový olej je nejlepší volbou, pokud jde o fyzické vyhlazení vrásek.

Obnovuje naši kožní tkáň a pleť zanechá hydratovanou. Získáte tím pocit hladké a krásné pleti. 

3.  A co účinky ananasové šťávy? 

Víte o nich. Ananas obsahuje enzym Bromelin, což je silně protizánětlivá látka. Průmyslově se vyrábí Bromelin ze stopek ananasu, ale i čerstvý plod ho obsahuje. Má mnohostranné účinky. Zeslabuje bolesti a otoky. Pomáhá při hojení ran a při pooperačních stavech. Používá se jako doplněk při chemoterapii. V lidovém léčitelství se používá už dávno. A jak nám pomůže se zlepšením stavu kůže? Tento enzym přirozeně odstraňuje vrchní vrstvy kůže při lokální aplikaci, a zanechává novou čerstvou kůži. 


Jantra - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
KOKOSOVÝ OLEJ POUŽÍVÁM, JE VÝBORNÝ, JINAK NICSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
To tady zase někdo špatně četl. Banány nejíte? a nebojíte se těch prosakujících jedů? pokud jíte, tak si přečtěte o tom, kterou stranou doporučuji ty zuby čistit.
Obrázek uživatelky
profil
tak tohle jsem nevěděla,člověk se stále učí...SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Ananas kupuji pravidelně a banán se dá opravdu použít na mnoho způsobů.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
V mych triceti letech mne sice zajima zdrava vyziva me rodiny, bananovou slupkou plnou chemickych konzervantu, bych se nepokousela cistit zuby ani nepriteli
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles