8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak vybírat produkty na bělení zubů

15. 09. 2022 | Krása
-Komerční sdělení-

Většina z nás touží po krásném úsměvu bez známek zabarvení zubů. Pokud pijeme kávu, čaj nebo červené víno, bohužel se skvrnám na zubech nevyhneme. Prvním pomocníkem bývají bělicí zubní pasty. Jak si ji vybrat, aby byla účinná právě na váš chrup?

Jak máte zuby zabarvené?


Než začnete vybírat bělicí zubní pastu, je třeba vyhodnotit míru zabarvení vašich zubů. Pokud je zabarvení mírné, nemusíte používat pasty s peroxidem nebo dalšími chemickými složkami, stačí pasta s enzymy, které bojují proti hromadění plaku a jsou při čištění efektivnější. Milovníci kávy, čaje nebo červeného vína a také kuřáci se potýkají s větším zabarvením zubů a proto je lepší sáhnout po pastě s výraznějšími bělicími účinky.


Jak vybírat produkty na bělení zubůJaké složky v bělicích pastách účinkují?


Dřív se v pastách hodně používala abraziva, což jsou drobné brusné částečky pro mechanické odstranění skvrn ze zubů. Tyto pasty jsou vhodné pouze na občasné používání.

Nejúčinnější složkou v bělicích zubních pastách je peroxid. Ve složení bývá označen jako peroxid vodíku nebo carbamid peroxid. Účinek peroxidu spočívá v uvolnění aktivního kyslíku, který působí na sklovině a mírní zabarvení zubů. Poslední složkou jsou již zmiňované enzymy – ve složení najdete například jako papain nebo bromelain.


Nepomáhá mi bělicí zubní pasta, co mám dělat?


Bělicí zubní pasty řeší pouze povrchové zabarvení zubů, takže je možné, že ne každému pomohou. To znamená, že jde o vnitřní zabarvení zubů, které jde odstranit pouze na dentální hygieně nebo domácím bělením. Oba způsoby probíhají pod dohledem odborníka.
domácí bělení zubů





















Další způsoby bělení zubů


Na trhu dnes najdete mnoho dalších produktů pro domácí bělení zubů, takže se váš výběr nemusí omezit jen na zubní pasty. Velmi oblíbené jsou bělicí pásky, které bývají v sadách na 14denní kúru, během které by mělo dojít k viditelnému rozjasnění skloviny. Existují také sady s předplněnými aplikátory s bělicím gelem. Aplikátor nasadíte, necháte působit doporučenou dobu a po pár použitích se můžete těšit ze zářivějšího úsměvu. Rychlým řešením jsou bělicí pera pro odstranění pigmentového zabarvení z jednotlivých zubů.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Klasika 1x
Obrázek uživatelky
profil
poslední sběr pro zábavu - 4 kousky
ať se vám všem podaří dorazit do cíleSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Mám čtvrtéSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Tentokrát jen 3 Smajlík

Čtvrtý už asi nebude.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
DruhéSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles